CANLI YAYIN
İLKER YAĞCIOĞLU
İLKER YAĞCIOĞLU

Saygıyı hak ediyorlar

Eklenme Tarihi 29 Nisan 2013
Geçen haftaki Gençlerbirliği mağlubiyeti ardından aslında lig bitmişti. Üstüne bir de önümüzdeki perşembe oynanacak yarı final rövanş maçını eklerseniz Fenerbahçe takımının dün akşam için deyim yerindeyse idare etmelerini bekleyebilir miydiniz! Ama dün geceki 90 dakikaya baktığımızda sahada yer alan yedek kulübesinde bekleyen, bütün oyuncular sanki bir final maçı oynuyormuşçasına Kayseri maçına asıldılar.

TARAFTARA TEŞEKKÜR
Ve Galatasaray'ın şampiyonluğunu ilan etmesini engellediler.
Tabii bunda tribünleri dolduran ve takımına müthiş bir destek veren taraftarların geldikleri için teşekkür etmek ve bu coşkularını karşılıksız bırakmama duygusu da etkili oldu.
Aykut Kocaman'ın revizyonuyla uzun zamandır oynamayan oyuncular yine forma şansı buldu. Ama geceyi kurtaranlar, takımın as oyuncuları oldu. Rakip Kayserispor, ikinci yarının en başarılı takımlarından biri.
İyi defans yapıyorlar, önde Mouche, Bobo, Clayton ile çok hızlı rakip kaleyi inebiliyorlar. Golü de böyle buldular. Ama Fenerbahçe takımının, isteği ve inanılmaz baskısı karşısında skoru koruyamayıp maçtan mağlup ayrıldılar.
Son olarak her maçta aynı ciddiyetle maça çıkan Fenerbahçeli oyuncuları, ciddiyetlerini iş ahlaklarını ve profesyonelliklerini saygıyla karşılıyorum.

FENERBAHÇE KULÜBESİ GÖRÜLMEYE DEĞERDİ
Oyun 1-0 geride giderken Fenerbahçe takımının kulübesi görmeye alışık olmadığımız şekilde hareketliydi. Bütün oyuncular ayakta, sahada mücadele eden arkadaşlarını destekliyorlardı. Bu da takım ruhunu göstermesi açısından önemliydi. Bu arkadaşlık ve inancın perşembe akşamına da yansımasını dileyelim. Ve F.Bahçe'ye Benfica rövanş maçında başarılar diliyorum.

MAÇIN ÖNE ÇIKANLARI
Krasic ve Stoch şu an için ilk 11'i zorlayacak düzeyde değil. Bu net bir şekilde görüldü.
3 eksiğin oluduğu Benfica rövanşında oynaması muhtemel Mehmet Topuz'un sergilediği kötü futbol Aykut hocayı düşündürmüştür.
Fenerbahçe tarihine geçen Cristian Baroni'yi ayrıca tebrik etmek gerekir.