Tarihi 9 Nisan 2010

Hayatının golünü yedi!

Fenerbahçe ve Milli takımın kalesinde sapasağlam duran Volkan Demirel, bankalardan fena gol yedi!
Fenerbahçe'den bu sezon için aldığı 2.3 milyon euro'ya güvenen kaleci, Acarkent'ten lüks bir villa satın aldı, lüks mağazalardan giyindi, Haziran'da evlenmeyi planladığı Zeynep Sever için kesenin ağzını açtı…
Tüm kredisini güzel sevgilisi için kullanan Volkan Demirel, farkında olmadan kendi kredisini bitirdi!

Birçoğumuz gibi kredi kartlarına güvenip neredeyse tüm harcamalarını kartlarıyla yapan kaleci, uzun süredir hayalini kurduğu Bentley marka araca sahip olmak için bir yatırım şirketinin yolunu tuttu.
Aracı için yaklaşık 300 bin euro'luk kredi çekmek isteyen Volkan Demirel'den şirket yetkililerinin ilk isteği kredi kartı ekstrelerini getirmesiydi. Ancak yıldız futbolcu, belki farkında olmadan kredi kartlarının limitini aştı, yani bir başka deyişle kredi kartlarını 'patlattı!'
Yatırım firması yetkilileri,
kredi kartlarını yüklü miktarda borcu olan Volkan Demirel'in ilk kredi başvurusunu onaylamadı. Ama yıldız futbolcu, süper lüks bir otomobiliyle tribünlere oynayacak ya kredi çekmek için başka bir yol buldu.
Şan, şöhret ve aldığı 2.3 milyon euroluk ücretine rağmen tek başına kredi almayı başaramayan Volkan Demirel, kendisine kefil olacak bir şirket sahibi buldu.
İstanbul caddelerinin tozunu attırdığı Bentley marka aracını ancak ve ancak kefille almayı başaran yıldız, plakasına aşkı Zeynep ile kendisinin baş harflerini kazıtarak "şovunu yaptı."
Volkan Demirel'in başına gelenler futbolcuların yaşantısında madalyonun öbür yüzü olduğunu gösterdi bana.
Bütün erkeklerin özendiği hayatlar yaşayan, en iyi yerlerden giyinen, en iyi yerlerde eğlenen, en güzel kadınlarla aşk yaşayan ve en lüks arabalara binen yıldızlar, sırf 'gösteriş' uğruna ipin ucunu kaçırıyor.
Ayağını yorganına göre uzatmak yerine borçlarının üzerine sünger çekebileceğini sanan ünlü futbolcular, işte böyle gün geliyor Volkan Demirel gibi ters köşeye yatıyor!
Yılda 2.3 milyon euro para kazanacaksın bir de üzerine aldığın bu 'maaş'a rağmen vergi ödemeyeceksin, istediğin lüks bir araca ancak kefille alabildiğin krediyle sahip olacaksın…
Volkan Demirel, hayatının golünü yemedi de ne yaptı!