Tarihi 6 Nisan 2010

Playboy görünümlü uyanık

Zengin erkek avcıları gecelerde fink atmaya başlayınca güzel kız avcısı erkekler de filmlere konu olacak işler yapmaya başladı. Bir grup erkek, kafa kafaya vermiş, deyim yerindeyse 'zengin görünme şirketi' kurmuş. İsimlerini şimdilik gizli tutacağım magazin basınından tanıdığımız bu kişiler, gecelerde zengin görünmek isteyen erkeklere her türlü hizmeti veriyormuş. Hizmetler arasında sizi zengin gösterecek her türlü detay düşünülmüş.
Mesela ne mi?
Arabanız kadınların ilgisini çekmeye yetmeyecek kadar sıradan mı? Bir geceliğine Porsche ya da Ferrari kiralanıyor. Tavlamak istediğiniz kadınla lüks bir yatta bir gün geçirmeye ne dersiniz? O da bu girişimcilerin hizmetleri arasında. Son moda takım elbiseniz mi yok? Siz bedeninizi söyleyin yeter. Ya da gittiğiniz mekanlarda krallar gibi karşılanmak mı istersiniz? En lüks restoranların garsonları da işletmecileri de gece boyu emrinize amade.
Playboy görünümüne kavuşmanın bedeli ise talep ettiklerinize göre değişiyor.
Verdikleri hizmetleri şimdilik gizli tutan bu girişimcilerin müşteri sayısı 50'yi bulmuş. Yani gecelerde 'playboy' görünümlü 50 'uyanık' dolanıyor. Genç kızları, bu erkeklere karşı uyarmayı bir borç bilirim ancak zengin erkek avcıları da bu kumpasa düşmeye çoktan razı değil mi?
Maksat, birkaç gün ya da geceyi kraliçeler gibi yaşamak…
Neden sorgulasın ki paranın nereden geldiğini ya da aşk yaşadığı adamın kim olduğunu?