Tarihi 2 Nisan 2010

Benimle evlenir misin?

Yaklaşık 2 yıldır aşk yaşayan Fahriye Evcen ile Özcan Deniz, evleniyorlar evlenecekler derken yollarını ayırdı. Aşk bu, ayrılık engel mi?
Baktılar ki; birbirleri olmadan olmuyor. Özcan Deniz'in ağzından çıkan her şarkı güzel sevgilisine gidiyor, Fahriye Evcen'in ekrandaki her bakışı deliyor yüreğini aşkının.
Fahriye Evcen, belki inadından belki "Kadın aramaz" dediğinden bekliyor Özcan Deniz'in uzatacağı eli... Ve bir gece; beklediği 'geri dön' çağrısını buluyor cep telefonuna gelen bir mesajda. Aşk var dedik ya; bütün kırgınlıklar, yaşanan bütün kötülükler kaldırılıyor rafa. Aşkı, uzaklarda değil yan yana yaşamaya devam o zaman.
Peki aşk var dedik ama neden ayrıldı ünlü aşıklar? Özcan Deniz, 38 yaşına kadar 'bekarlık sultanlık' deyip alışmış özgür hayata.
Fahriye Evcen, 24 yaşında 'evlilik' hayalleri kuran bir genç kız.
Sıkıştırmış evlilikten korkan sevgilisini. Sonuç; Özcan Deniz'den ayrılık nağmeleri.
Peki aşka neden devam?
Fahriye Evcen, geleneklerine bağlı bir Türk kızı. "Evlenmezsek bu sefer ayrılık var" diye basmış damarına kendisini unutamayan Özcan Deniz'in.
Ünlü şarkıcının ailesi ise dünden razı Fahriye'yi gelinleri olarak kabul etmeye.
Peki sonuç?
Fahriye Evcen'in "evlenme" şartıyla aşkta barış imzalandı. Özcan Deniz de, yeniden barıştığı Fahriye Evcen'in evlilik şartını kabul edip güzel sevgilisine onun için yazdığı şarkıyla bir kez daha seslendi:
Kadınım olur musun benim bu hayatta?
Öğretir misin bana tatmadığım birçok duyguyu bir tanem?
Babalık da bunların arasında.
Tam da bitti dediğim yerden tekrar başladı hayat...
Daha olgunum ve de başka
Benimle evlenir misin?