Evren Turhan

EVREN TURHAN

Tarihi 30 Mayıs 2017

Tudor’a rağmen!

Galatasaray için Fenerbahçe'nin puan kaybettiği haftada Alanya maçı daha fazla önem taşıyordu. Maça hızlı ve tempolu giren Galatasaray önce Bruma sonra Sinan Gümüş'ün golleriyle öne geçti. Orta sahayı eline geçiren Galatasaray, Sneijder ve Selçuk'un dikine etkili paslarıyla çok posizyon buldu.
İki takımın da açık futbolu tercih etmesi maçın, gollü ve zevkli geçeceğinin habercisiydi.
Yenilen golde Semih'in yaptığı hamle hatası Vagner Love'a golü attırdı. Semih bu hatalarıyla seneye bu takımın 11'inde oynayamaz.. Bruma ve Sinan Gümüş kenarlardan çok etkili oldular. İkinci yarı aynı tempoda maça başlayan Galatasaray Bruma, Podolski ile pozisyonlar buldu..
Tudor 60. dakikada anlamsız bir şekilde iyi giden düzeni bozarak oyundan Sneijder ve Sinan Gümüş'ü çıkardı. Josue ve Rodrigues'i aldı.
Bunun üstüne bir de sahneye Halil Umut Meler çıktı..

HAKEM SKANDALI
Oyuna sonradan giren Rodrigues'in düşürülmesini görmedi. Bir de Galatasaray aleyhine penaltı verdi. Normal giden maçta, Tudor ve hakem Halil Umut Meler devreye girince maçın gidişatı Galatasaray'ın aleyhine gelişti.. Alanyaspor'un Brezilyalı golcüsü Vagner Love her posizyon da Semih'i madara etti.. Galatasaray farklı kazanacağı maçı zor kazandı.

MAÇIN EN iYiSi SİNAN GÜMÜŞ
İki gol attı ama hocası onu kenara aldı.

MAÇIN EN KÖTÜSÜ SEMİH KAYA
Aciz durumlara düştü. Çok kötü durumda.