Demir FEYİZOĞLU

DEMİR FEYİZOĞLU

Tarihi 19 Nisan 2012

Ve Karting'te heyecan başlıyor!

Türkiye Karting Şampiyonası'nda yeni sezon bu hafta İzmir Ülkü Karting Pisti'nde gerçekleştirilecek ilk ayak yarışları ile başlayacak.
Şampiyonanın birinci ayak yarışına ev sahipliği yapacak 1050 metre uzunluğundaki bu pistte Mini, KF3 ve KF2 kategorisindeki yarışlar gerçekleştirilecek. Mini'de 15, KF3'te 20 ve KF2'de de 22 tur yapılacak.
Turlar ikişer kez geçilecek.

EK YARIŞLAR DA VAR!
Bu kategori yarışlarına ek olarak, Rotax Max özel marka yarışları da bu hafta sonu olacak. Adrenalinin bir an olsun düşmeyeceği yarışlara buyük bir katılımın olması bekleniyor.
Yarışanların ve izleyenlerin karting keyfini sonuna kadar yaşayacağı yarışlarda izleyiciler de yarışanlar da heyecan tadacak.

* * *
KLASİKLER 22'SİNDE YOLLARA DÜŞÜYOR...
Türkiye Klasik Otomobiller, Bahar Kupası adı altında 22 Nisan'da Bursa-İznik arasında yarışacak. Çok sayıda aracın katılımı ile gerçekleştirilecek yarış, 23 Nisan Bayramı nedeniyle Pazar olacak.

* *
OFF-ROAD'TA İLK AYAK KESKİN VE DAĞLI'NIN
2012 Türkiye Off Road Şampiyonası'nın ilk yarışı Ankara Kızılcahamam'da yapıldı. Toplam 82.5 kilometre uzunluğundaki yarış çok çetin bir atmosfer altında geçti. İki gün boyunca süren zorlu yarışlar sonucunda Suzuki Samurai ile yarışan Nihat Keskin-Deniz Dağlı birinciliği aldı.

* * *
İZMİR' DE BÜYÜK HEYECAN VARDI!
Türkiye Pist Şampiyonası'nın açılışı İzmir Ülkü Yarış Pisti'nde, 22 aracın kıyasıya mücadelesi ile yapıldı. Süper, Maxi ve 1600 Grup olmak üzere 3 kategoride yapılan yarışlara katılan Borusan Otomotiv Motorsport, Loft Oil T-Max Racing Team ve Ülkü Motorsporları
pilotları nefesleri kesti.

* * *
TIRMANMACILAR ISPARTA DAVRAN'DA
Tırmanma Yarışı hafta sonu Isparta Davran'da yapılacak. Antalya Motor Sporları'nın organize ettiği yarışlara katılım 20 aracı geçmiş durumda.