Astrolog Binnur Sormageç

ASTROLOG BİNNUR SORMAGEÇ

astroloji@takvim.com.tr
Tarihi 4 Ağustos 2021

4 Ağustos günlük burç yorumları

KOÇ
Bugünlerde bir şeyleri kaybetseniz de kaybettiklerinizden çok kazandıklarınıza ve kazanabileceklerinize odaklanmanızda fayda var.

BOĞA
Maddiyatınızı yönetmek için çaba göstermeniz gerekebilir. Bugünlerde maddi anlamda isteklerinizi tam olarak elde edemiyor olabilirsiniz.

İKİZLER
Kariyerli olmak isterken kimsenin haksızlığa uğramasına sebep olmamalısınız. Hakka önem verdiğiniz için böyle bir sonucu isteyerek hayatınıza çekmezsiniz.

YENGEÇ
Bugünlerde yaptığınız atılımlar bugün sonuç vermese bile ilerleyen günlerde verecektir. Aşk konusunda şanslı bir gündesiniz.

ASLAN
Ufak aksaklıkların bile bazen hayrınıza olabileceğini keşfedebileceksiniz. Kendinizi strese sokmak yerine durumun geçici olduğunu bilin ve manevi yönünüzü yükseltin.

BAŞAK
Mesleki konularda olumsuz gelişen durumlarda hala bir şeylere sahip olduğunuzu hatırlamalı ve korumayı seçerek yeni olana yönelmeye çalışmalısınız.

TERAZİ
Kariyer konusunda oldukça başarılı olduğunuz bir dönemdesiniz. Dolayısı ile keyfinizi yerine getirecek haberleri de alacaksınız.

AKREP
Hemen duygusal bir şekilde yapmak istediklerinizden vazgeçmemelisiniz. Bir işe başlamalı, olumlu bir sonucu görmek için istikrarlı sürdürmenizde fayda var.

YAY
Son zamanlarda fikirlerinize çok sağlam bağlanabilir, dışardan hiçbir görüşü kendinize kabul etmek istemeyebilirsiniz. Bu can sıkıcı bir hal alabilir.

OĞLAK
Sıra dışı olana ilginiz olsa da çok uzun süre geçirince sıradanınız haline gelebilir. Bağnazlık ya da aşırı tutuculuk gibi ruh halleri baş göstererek sizi huzursuz edebilir.

KOVA
Maddi konularda hırslarınızın sizin önünüze geçmemesi gereken bir gündesiniz. Para istiyor olsanız da etik değerleri de göz önünde bulundurmalısınız.

BALIK
Çalışmalarınızda vizyonunuzu ortaya koyarak dikkat çekeceksiniz. İlk etapta tatmin edici bir sonuçla karşılaşmasanız bile ilerleyen günlerde sonuçlar çoğalacak.