Astrolog Binnur Sormageç

ASTROLOG BİNNUR SORMAGEÇ

astroloji@takvim.com.tr
Tarihi 7 Nisan 2021

7 Nisan günlük burç yorumları

KOÇ
Alışveriş yapmak ve ihtiyaçlarınızı tamamlamak için uygun bir gündesiniz ve isteklerinizi gerçekleştirecek motivasyonunuz da mevcut.

BOĞA
Aşk konusunda yüksek enerjiniz hemen dikkat çekeceksiniz. Enerjinizi düşüren kişi ve konuları kendinizden hızlıca uzaklaştırabileceksiniz.

İKİZLER
Bu aralar zamanlama hatası yapmaktan kaçındığınız taktirde halletmeniz gereken her işinizi kolaylıkla halledebileceksiniz.

YENGEÇ
İlişkilerinizde beklentinizi tam olarak karşılayamayacak koşullar gelişebilir. Bu noktalardan sizin bakış açınız ve zekanız büyük önem kazanabilir.

ASLAN
Nazik ve ikna edici bir ses tonu ile bilhassa işinizde başarılı olabilecek ve üstlerinize istediklerinizi kolayca yaptırabileceksiniz.

BAŞAK
Karakteristik olarak size uyum sağlayamayacak kişileri hayatınıza çekebilirsiniz. Kariyer odaklı konular ön plana çıkarken manevi konulara geçkalabilirsiniz.

AKREP
İşinizde aldığınız kararlar konusunda geri adım atmanız gerekebilir. Böylelikle esnek tutumunuz size başarı getirebilir.

YAY
Arkadaşlarınız arasında olacak durumlara dahil olmanız gerekebilir. Ortadaki her olayı idare eden kişi konumuna gelebilirsiniz.

KOVA
Bu aralar duygusal konularda hassasiyet gösterebileceğiniz ve hemen ikna olabileceğiniz bir gündesiniz. Sevgi ön planda olacak.

BALIK
Maddi konularda başarılı olmanız ve özel hayatınızda ise zarafetinizle ön plana çıkmanız mümkün. Bu manipülatif halinizi uzun süre kullanmamaya çalışın.

TERAZİ
Bugünlerde sosyal yaşamınızı ilgilendirecek gelişmeler yaşayabilirsiniz. steklerinizi daha belirgin dile getirmeniz gerekebilir.

OĞLAK
Tutumunuzu değiştirmeniz gereken olaylarda aksiyon almaktan çekinmeyin. Olayları daha esnek bir gözle görmeye ihtiyacınız olabilir.