Tarihi 2 Şubat 2018

Joseph

Tarih 28.07.2016... Türkiye'de CIA tarafından başlatılan ve bastırılan darbe girişiminin üzerinden henüz 15 gün bile geçmemiş. Amerika'nın Colorado eyaletinde Aspen Güvenlik Forumu düzenleniyor. Kürsüye çıkan Amerikalı General ağlamaklı konuşuyor. "Maalesef Türkiye'de müttefikimiz olan, işbirliği içinde bulunduğumuz generaller tutuklanıyor. Ortadoğu stratejimiz zora girdi" diyor. "Tutuklanıyor" diye ağıt yaktığı kişiler Türk Milleti'nin üzerine savaş uçakları, helikopterler ve tanklarla saldıran FETÖCÜ asker elbisesi giymiş teröristler. O General açık açık, hiç çekinmeden ve utanmadan FETÖCÜ darbeci katillere sahip çıkabilecek kadar raydan çıkıyor. İçinde yaşadığı acıyı bir çığlık gibi dışa vuruyor. O generalin adı Joseph Votel... Kendileri şimdilerde ABD Merkez Kuvvetler (CENTCOM) komutanı.
Suriye'deki PKK'nın, Pentagon'daki en büyük destekçisi... Amerikan Devletini ve Silahlı Kuvvetlerini teröristlerle işbirliği çukuruna düşüren bir numaralı isim.
Zaten Votel de "OYUK" anlamına geliyor.
Nasıl daha 15 Temmuz akşamı şehit edilen vatandaşlarımızın kanı kurumadan FETÖCÜ teröristlere sahip çıktıysa dün Suriye'deki PKK'lı teröristleri de bağrına basıyor. ABD ve NATO ülkelerinden malumunuz "Türkiye Suriye'de orantılı güç kullanmalı" diye açıklamalar geliyor.
FETÖCÜSEVER General Joseph Votel birkaç gün önce Rakka'ya gidiyor. Burada PKK'lılarla birlikte ölen teröristleri anma törenine katılıyor, "Size daha çok ağır silahlar vereceğiz" dediğini bizzat PKK sözcüsü açıklıyor. Bir avuç çapulcu DEAŞlı için o Rakka yerle bir edildi.
Bir binadaki tek bir DEAŞ üyesi için bu General Joseph Votel'in savaş uçakları kaldırarak bomba yağdırdığını operasyon anında şehirde bulunan BBC muhabiri tüm dünyaya duyurdu. Elinde bir tüfekle pusuya yatan tek DEAŞlı terörist için çok sayıda uçak binalara dalış yaptı. BBC muhabiri "PKK'lılar Rakka'da savaşmadı.
Sadece bazı binalara teker teker pusu atan DEAŞ üyelerini tespit edip koordinat belirledi. Sonra da bir kişi için Amerikan uçakları harekete geçti.
Şehir bu yüzden viraneye döndü." diye haber yaptı. Dünyada kimse "Teröriste karşı orantısız güç kullanılıyor" diye tek bir açıklama yapmadı. Şimdi PKK'lı 10 BİN TERÖRİST Afrin'de kıstırılıp imha aşamasına gelince bazılar ayağa kalkıyor. Adeta ağlıyorlar. İşte bunlardan biri de NATO'ya CIA tarafından sızdırılan FETÖCÜ teröristler için bağrına taş basan General Joseph Votel... Rakka'da da utanmadan "Bu şehirde şiddetin en büyük boyutunu gördüm" diyor.
Şiddeti hayata geçiren ve bir şehri ortadan kaldıranın ise Amerikan uçakları olduğunu BBC dünyaya duyuruyor. O viraneye çevrilen şehirden DEAŞ üyesi teröristlerin PKK kontrolünde sağ salim çıkarılıp serbest kalmalarını sağlayan da General Joseph'in ta kendisi. Çünkü DEAŞ'ı Amerika'nın kurduğunu en iyi bilenlerden biri de o. Sırf "DEAŞ'ın başkentini yerle bir ettik" diye gövde gösterisi yapmak uğuruna bir şehri adeta haritadan silecek kadar "Orantısız güç" kullandı. Kimsenin gıkı çıkmadı. Şimdi kalkmış Rakka'da "PKK bölgede istikrarı sağladığı müddetçe desteğimizi sürdüreceğiz. Küresel toplum onlara minnettar olmalı" diye konuşuyor. Yani bir TERÖR ÖRGÜTÜNÜ adeta istikrar abidesi yapacak kadar zıvanadan çıkıyor. Koskoca Amerika Joseph Votel gibi FETÖCÜLERE ağlayan, PKK yılanına sarılan birkaç general yüzünden Amerika'yı terörist bir devlet haline getiriyor. Pentagon'un tüm subayları da bu terörle işbirliğine öküzün trene baktığı gibi seyirci kalınca tamamı töhmet altına giriyor. "Darbeciler müttefikimizdi" diyecek kadar kendini teröristlerle aynı kefeye koyan bir General, o açıklamayı yaptığı gün darbeciler tutuklandığı için "Türkiye ile ilişkilerimizin geleceği konusunda endişeleniyorum" diyerek bir aymazlığa imza atmıştı. "Senin darbeci teröristlerin bu ülkede 250 vatandaşımızı öldürdüyse biz ne yapalım Joseph" diye sorarlar adama.
Biz daha çok endişeleniyoruz. Çünkü senin elemanlarınla vatandaşları öldürülmeye çalışılan NATO üyesi biziz. ABD ve NATO ile ilişkilerimizin geleceği sen ve senin gibi bir avuç general yüzünden karanlıkta yüzüyor. Çünkü siz bize saldıran teröristleri anma törenine katılacak kadar insanlıktan çıktınız. Pentagon Türk düşmanı, İsrail dostu Josephlere daha ne kadar öküz takılacak?
Türkiye'ye sözleriniz var. İnsan sözünden, öküz boynuzundan tutulur. Hangisi?