Manisa'da yürek yakan olay! Kaçak açılan kuyunun içine düşen baba ve 2 yaşındaki oğlu hayatını kaybetti

Batu, ağaç sulamak için kazılan ancak açık bırakılan 60 metrelik kuyuya yuvarlandı. Aytuğ Demir evladının peşinden atladı. Ekipler tam 10 saat boyunca onları kurtarmak için uğraştı. Ancak ne yazık ki ikisinin de cansız bedenlerine ulaşıldı. Ve o kuyu acı olaydan sonra kapatıldı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Ocak 2023 Güncelleme 07 Ocak 2023, 06:58
Manisa’da yürek yakan olay! Kaçak açılan kuyunun içine düşen baba ve 2 yaşındaki oğlu hayatını kaybetti

İÇİNDEKİLER

Manisa'daki acı olay Gülnar Sitesi'nde yaşandı. Aytuğ Demir, eşi Yağmur ve oğlu Batu ile sitenin parkına çıktı. Küçük Batu, bisikletiyle dolaşmaya başladı. Bu sırada 60 metrelik sondaj kuyusuna yuvarlandı. Aytuğ Demir, hiç düşünmeden oğlunun peşinden atladı. Yağmur Demir'in çığlıklarını duyan site sakinleri, kurtarma ekiplerini çağırdı. Kamera ile Aytuğ Demir ve Batu'ya ulaşıldı. İkisinin de yaşadığı saptandı. Sondaj kuyusuna paralel çukur kazıldı. Yaklaşık 10 saatlik çalışmayla 15 metre derinlikte sıkışan baba ve oğluna ulaşıldı ancak hayatlarını kaybettikleri anlaşıldı.



BALÇIĞA BATMIŞLAR...
Batu ile babasının balçığa battığı saptandı. Ekipler tarafından halat yardımıyla cenazeleri çıkarıldı. Bu sırada Yağmur Demir'in "Yaşıyor mu?" sözleri yürekleri dağladı. Olayla ilgili site yöneticisi Hamza Akiş ile sondaj firması sorumlusu Vasfi Çakır, gözaltına alındı. Soruşturma sürüyor.



Aytuğ Demir, kendi aile şirketlerinde yöneticiydi. Babası Mehmet Demir'in de oturduğu siteye 2 ay önce taşındığı belirlendi. Baba ve oğlunun ölümünden geriye, olay yerinde çekilen Batu'nun bisikleti ve Aytuğ Demir'in ayakkabısının yer aldığı fotoğraf kaldı.



Sitenin parkında açılan kuyu, baba ile oğlunun mezarı oldu.



Yağmur Demir, eşi ve oğlunun ölüm haberini alınca fenalaştı...

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN