16 yaşındaki Sıla'yı katleden cani tutuklandı

Sosyal medyadan tanıştı... Sözde aşk yalanına kandı. Kaçırıldı. Tacize uğradı. Şikayetçi olup koruma altına alındı. Cani tutuklandı. Ancak aile şikayetinden vazgeçip onunla nişanladı. Sonra suç makinesi olduğunu öğrenince yüzüğü attı. Buna sinirlenen Hüseyin Can Gökçek adlı katil, dünyalar güzeli Sıla’yı hayattan kopardı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Şubat 2022 Güncelleme 18 Şubat 2022, 06:59
16 yaşındaki Sıla’yı katleden cani tutuklandı

İÇİNDEKİLER

Giresunlu Sıla Şentürk, Hüseyin Can Gökçek ile 2,5 yıl önce internette tanıştı. Cani, Ankara'da mekatronik uzmanıydı. Taciz, tehdit, darptan 10 sabıkası vardı. Gökçek, küçük kızla yakınlık kurmaya başladı. Ailesiyle tanıştı. Gökçek'in telefonunda uygunsuz resimlere rastlayan aile ise kızlarına bekaret testi yaptırmaya kalkıştı. İkili Trabzon'a kaçtı. Gökçek, 23 Mart'ta tutuklandı. Sıla'nın ailesi şikâyetinden vazgeçince ve zanlı yüzde 50 engelli raporunu ibraz edince 27 Nisan'da bırakıldı.



KATİLİNE KAPIYI AÇTI
Koruma altına alınan Sıla da Gökçek'in yanına, bu kez Ankara'ya kaçtı. Aile "Sizi evlendireceğiz" diyerek ikiliyi Giresun'a çağırdı. Nişan yapıldı. Ancak cinsel istismar davasının 11 Kasım'daki duruşmasında Sıla'nın ailesi Gökçek'ten tekrar şikâyetçi oldu ve nişan atıldı. Sıla ise şikayetçi olmayacağını açıkladı.



KINALI KUZUM
Sıla'nın minik bedeni helallik alınması için evinin önüne götürüldü. Tabuta sarılan anne Asiye Şentürk "Kınalı kuzum, yüreğimi yaktın" diye ağıtlar yakarak gözyaşı döktü.



AİLE BAKANLIĞI: EN AĞIR CEZA İÇİN MÜDAHİL OLACAĞIZ
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı korkunç olay sonrası düğmeye bastı. "Caninin mümkün olan en ağır cezayı alması için davaya müdahil olunacaktır" şeklinde bir açıklama yaptı.



Dünyalar güzeli Sıla bu evde katledildi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN