Türkiye minik Asiye'yi konuşurken bir Pitbull vahşeti daha! Sultangazi'de 15 ve 17 yaşındaki iki çocuk yaralandı

Sultangazi'de pitbull saldırısı sonucu 2 kişi yaralandı. Yaralılar 15 yaşındaki Mehmet Can Demirci ile 17 yaşındaki Samet Eren Özger Sultangazi Haseki hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınırken, polis pitbullu halı sahaya hapsetti. Bir süre sonra gelen belediye ekipleri köpeği uyutarak, götürdü.

Giriş Tarihi 26 Aralık 2021, 18:24 Güncelleme 26 Aralık 2021, 18:55
Türkiye minik Asiye’yi konuşurken bir Pitbull vahşeti daha! Sultangazi’de 15 ve 17 yaşındaki iki çocuk yaralandı

İÇİNDEKİLER

İstanbul'un Sultangazi ilçesinde pitbull saldırısı sonucu 2 çocuk yaralandı.

Yaralılar 15 yaşındaki Mehmet Can Demirci ile 17 yaşındaki Samet Eren Özger Sultangazi Haseki hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınırken, polis pitbullu halı sahaya hapsetti.



Bir süre sonra gelen belediye ekipleri köpeği uyutarak, götürdü. Polisin çalışmaları sürüyor.


3 ÇOCUK VAHŞETİ YAŞADI
Türkiye, pitbull saldırısına uğrayan ve ağır yaralanan minik Asiye'yi konuşurken İstanbul Sultangazi ve Denizli'deki 3 çocuk benzer vahşeti yaşadı.


Sultangazi'de 15 yaşındaki Mehmet Can Demirci ile 17 yaşındaki Samet Eren, Denizli'de İran uyruklu 13 yaşındaki Armin Darban Jafeti, pitbull saldırısı sonucu yaralandı.


MİNİK ASİYE'NİN BAŞINA GELENLER
Gaziantep'in Şahinbey ilçesi Beştepe Mahallesi'nde 22 Aralık'ta 2 pitbull cinsi köpeğin saldırısına uğrayan 4 yaşındaki Asiye Ateş, ağır yaralanmıştı.

Olayla ilgili 6 kişi gözaltına alınmış, zanlılardan 3'ü tutuklanmıştı.



BAŞKAN ERDOĞAN'DAN BELEDİYELERE ÇAĞRI: ADIMLARINIZI SÜRATLE ATIN
Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep'te pitbull cinsi köpeğin saldırısı sonucu ağır yaralanan 4 yaşındaki Asiye Ateş'in tedavisinin en ideal şekilde yapılacağını, süreci hassasiyetle takip edeceklerini söyledi.

Erdoğan, belediyelere de çağrı yaptı.

Başkan Erdoğan, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, Gaziantep'teki pitbull saldırısı ile ilgili şu ifadelere yer verdi:

"Gaziantep'te bir köpeğin saldırısı sonucu ağır şekilde yaralanan Asiye kızımızı dün gece ambulans uçakla, alanında hem ülkemizde hem de dünyada parmakla gösterilen doktorlarımızın olduğu Antalya Üniversitesi'ne naklettik. İnşallah tedavisini en ideal şekilde yapacağız.



Asiye yavrumuzun bu menfur hadise sonrası işten çıkarılan babasını da çok daha iyi bir yerde çalışmak üzere sevk ediyoruz. Süreci hassasiyetle takip edeceğiz."

Erdoğan, sokak hayvanlarının güvenli bir ortama alınması için belediyelere çağrı yaptı.



Sahipsiz hayvanların sokaklardan alınarak temiz ve güvenli ortamlara taşınmasını önemli bir hizmet olarak gören Erdoğan, "Tüm belediyelerimize hem vatandaşlarımızın güvenliğini sağlayacak hem bu canları koruyacak adımları süratle atmaları çağrısında bulunuyorum" ifadesini kullandı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN