SON DAKİKA: Boksör Selim Ahmet Kemaloğlu kız arkadaşı Zeynep Şenpınar'ı 37 bıçak darbesiyle öldürmüştü! Cezai ehliyeti tam çıktı
Son dakika haberi: Muğla Menteşe'de kız arkadaşı 25 yaşındaki Zeynep Şenpınar'ı 37 bıçak darbesiyle öldüren ve aynı bıçakla kendisini de yaralayan 27 yaşındaki boksör Selim Ahmet Kemaloğlu hakkında İstanbul Adli Tıp Kurumu tarafından hazırlanan raporda cinayeti işlediği sırada akıl ya da zeka geriliğine rastlanmadığı tespit edildi.
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Bölümü'nden mezun olan Zeynep Şenpınar, geçen 24 Mayıs günü, erkek arkadaşı boksör Selim Ahmet Kemaloğlu'nun Menteşe ilçesi Kötekli Mahallesi'ndeki evine gitti. İkili arasında bilinmeyen nedenle çıkan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü.

BIÇAĞI 37 YERİNE SAPLADI
Selim Ahmet Kemaloğlu, kız arkadaşı Zeynep Şenpınar'ı dövdü. Mutfaktan aldığı ekmek bıçağını vücudunun 37 yerine sapladı. Kendisini de yaralayan Kemaloğlu, sağlık ekiplerini aradı. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, Zeynep Şenpınar'ın yaşamını yitirdiğini belirledi. Polis gözetiminde hastaneye kaldırılan Kemaloğlu ise yoğun bakım ünitesinde tedaviye alındı.

"BEN SADECE AŞIRI ALIŞKANLIĞIN VERDİĞİ ÜZÜNTÜYÜ YAŞIYORUM"
Polis ekiplerince yapılan incelemede Şenpınar'ın bir arkadaşına, "Ahmet ile net bir şekilde bitti. Bir aydır hiçbir şekilde birbirimizle alakamız yok. Ben sadece aşırı alışkanlığın verdiği üzüntüyü yaşıyorum. Şarttı belki de" şeklinde mesaj gönderdiği ortaya çıktı. Selim Ahmet Kemaloğlu'nun ise cinayetin hemen ardından kendisine ait sosyal medya hesabından "İki cana kıydınız, gözünüz aydın" paylaşımını yaptığı belirlendi.




