SON DAKİKA: Aylin Sözer'den sonra bir kadın daha katledildi! Yasemin Çetindağ öldürülüp ormana gömüldü

Son dakika haberi: Kemal Delbe tarafından yakılarak öldürülen Aylin Sözer dün hayata veda etti. Öğrencileri ve yakınları tarafından oldukça sevilen öğretim üyesi, sevgilisi tarafından canice yakılarak hayatını kaybetti. Bu vahşi cinayet dün Türkiye'nin gündemini sarsarken Fransa'nın Strasbourg kentinden de acı haber geldi. Dört çocuk annesi 25 yaşındaki Yasemin Çetindağ, 8 yıldır birlikte olduğu ve kısa süre önce ilişkisine son verdiği Savaş Özyanık tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Özyanık, cesedi büyük bir sandığa yerleştirerek bir arkadaşının yardımıyla ormanlık alana gömdü.

Giriş Tarihi 30 Aralık 2020, 08:49 Güncelleme 30 Aralık 2020, 09:06
SON DAKİKA: Aylin Sözer’den sonra bir kadın daha katledildi! Yasemin Çetindağ öldürülüp ormana gömüldü

İÇİNDEKİLER

Türkiye'nin gündemi dün öğleden sonra Aylin Sözer oldu. Aylin Sözer, İstanbul Maltepe'de sevgilisi Kemal Delbe tarafından yakılarak öldürüldü. Sözer'in acısı henüz soğumamışken acı haber bu sefer Fransa'dan geldi.

YASEMİN ÇETİNDAĞ'I ÖNCE DÖVDÜ SONRA BIÇAKLADI
Hürriyet'in haberine göre; Savaş Özyanık (42) ile sekiz yıldır birlikte yaşayan Çetindağ, kısa süre önce ilişkilerine son vermişti. Çetindağ'a daha önce de şiddet uyguladığı ifade edilen Özyanık, 23 Aralık'ta dört çocuğunun da bulunduğu sırada Çetindağ'ın evine gitti.

Edinilen bilgilere göre, çıkan tartışmada Özyanık, Çetindağ'ı dövdü sonra da bıçakladı.

ÇOCUKLARI ANNEANNELERİNİN EVİNE GÖTÜRDÜ
Çetindağ'ın cesedini banyoya kapatan Özyanık, annelerinin iyi olduğunu söyleyerek çocukları anneannelerinin evine götürdü.

ÇETİNDAĞ'IN CESEDİNİ ORMANA GÖMDÜ NEHRİ SANDIĞA ATTI
Çetindağ'a ulaşamayan annesi polise başvururken Savaş Özyanık, büyük bir sandığa yerleştirdiği cesedi, poliste uyuşturucu kaydı olan ve daha önce 11 kez tutuklanan 48 yaşındaki bir arkadaşının yardımıyla şehrin kuzeyindeki Vendenheim ormanına götürerek gömdü, sandığı da nehre attı.

KASTEN CİNAYETTEN YARGILANACAK
Banyoda kan izleri bulan ve çocukların ifadelerine başvuran polis, 26 Aralık'ta poliste şiddet ve tehdit kaydı olan Özyanık ile arkadaşını gözaltına aldı.

Başta Çetindağ'ı öldürdüğünü inkâr eden Özyanık, ardından darp ettiğini kabul etti ancak öldürme niyetinin olmadığını savundu.