Narenciye soslu ılık kış sebzeleri

Bebek patates ve turpun kabuklarını soymadan iyice temizleyip ortadan ikiye kesin. Tüm sebzeleri kaynar suda hafifçe yumuşayana kadar haşlayın. Pişirme kağıdı serdiğiniz bir fırın tepsisine alın. İşte narenciye soslu ılık kış sebzeleri tarifinin devamı...

Bebek patates ve turpun kabuklarını soymadan iyice temizleyip ortadan ikiye kesin. Tüm sebzeleri kaynar suda hafifçe yumuşayana kadar haşlayın. Pişirme kağıdı serdiğiniz bir fırın tepsisine alın. Sos malzemelerini karıştırıp sebzelerin üzerine gezdirin. Biberiyeyi yapraklarını sebzelerin üzerine serpin. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında, sebzeler iyice yumuşayana kadar pişirip, ılık servis yapın.
4 KİŞİLİK
8 adet bebek patates
3 adet bebek turp
5 adet küçük boy siyah havuç
3-4 adet bebek havuç
1 dal taze biberiye
SOSU İÇİN
3 yemek kaşığı zeytinyağı
Yarım limonun suyu
2 yemek kaşığı portakal suyu
1 yemek kaşığı greyfurt suyu
Tuz, karabiber
EMİNE TUNADAN - ZAMANSIZ LEZZETLER
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.