Ozan Güven tarafından darbedilen Deniz Bulutsuz Nişantaşı’nda ortaya çıktı

Ozan Güven’den dayak yediği iddia edilen Deniz Bulutsuz, uzun bir aradan sonra Nişantaşı’nda ortaya çıktı. “Dava süreci devam ediyor. Konuşmayacağım” açıklamasını yaptı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Kasım 2020 Güncelleme 04 Kasım 2020, 07:03
Ozan Güven tarafından darbedilen Deniz Bulutsuz Nişantaşı’nda ortaya çıktı

İÇİNDEKİLER

Oyuncu Ozan Güven tarafından darp edildiğini iddia eden Deniz Bulutsuz, aylar sonra ilk kez Nişantaşı'nda Snob Magazin objektifine takıldı.

Bir grup arkadaşıyla buluşan Bulutsuz, kendisine yöneltilen sorular karşısında "Dava süreci devam ediyor, konuşmayacağım" demekle yetindi. Yaşanan şiddet olayından sonra kayıplara karışan Bulutsuz, görüntülendiğini fark ettikten sonra koşar adım mekanın iç tarafına girdi. Kısa bir süre içeride kalan Bulutsuz, arkadaşlarıyla birlikte mekanı terk etti.

Güven hakkında 'hakaret', 'tehdit', 'kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' ve 'kasten yaralama' suçlarından üç yıl sekiz aydan 13.5 yıla kadar hapis istenmişti.

TARZINI DEĞİŞTİRDİ
Bulutsuz'un arkadaşları, "Deniz Hanım konuşmak istemiyor" diyerek çekim yapılmasına engel olmaya çalıştı. Giyim tarzı ve kısa saçıyla dikkat çeken Deniz Bulutsuz, arkadaşlarıyla birlikte Nişantaşı'nın ara sokaklarında kısa sürede gözden kayboldu...