Sevgilisi Deniz Bulutsuz'u döven Ozan Güven'den skandal savunma: Asıl ben şiddete uğradım

Ozan Güven, sevgilisi Deniz Bulutsuz'a dayak attı. Tepki çekince de "Asıl ben şiddete uğradım" savunması yaptı. Hastanedeki görüntülerini paylaştı. Sosyal medya yıkıldı: Bir kadın, bir erkeği nasıl dövsün? Bu nasıl yalan Ozan?

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Temmuz 2020 Güncelleme 05 Temmuz 2020, 06:57
Sevgilisi Deniz Bulutsuz’u döven Ozan Güven’den skandal savunma: Asıl ben şiddete uğradım

İÇİNDEKİLER

Magazin dünyası, yeni bir kadına şiddet haberiyle sarsıldı! Oyuncu Ozan Güven, 1 Temmuz gecesi kız arkadaşı Deniz Bulutsuz'a şiddet uyguladı. Yalın ayak evden kaçarak canını kurtaran Bulutsuz, soluğu savcılıkta aldı.




Sosyal medyada büyük tepki toplayan Ozan Güven, dava hakkında gizlilik kararı aldırdı. Olayla ilgili ise dün ilk kez açıklama yaptı. Asıl şiddete uğrayanın kendisi olduğunu açıkladı. Eski kız arkadaşına karşı dava açtığını belirten oyuncu, sosyal medyadan "Kamuoyundan hukuki sürecin sonuçlanmasını bekliyorum. Ben sabrediyorum, siz de sabredin" mesajı yayınladı.




İFADEDEKİ
DETAY
Deniz Bulutsuz, savcılıktaki ifadesinde "Ozan bana bir saat boyunca şiddet uyguladı. Hem bana hem de kendisine vurdu" demişti.




Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz, arkadaşları Ozan Güven'in uyguladığı şiddete sessiz kaldı. Büyük tepki aldı.




Türkiye, Deniz Bulutsuz'a destek mesajları yolladı.
Öte yandan genç kadının şimdilerde Müge Boz ile evli olan Caner Erdeniz'e 'cinsel taciz' suçundan dava açtığı ortaya çıktı.
2020 yılında sonuçlanan davada Erdeniz, 5 bin 400 lira para cezasına çarptırılmıştı.