Gaziantep'te camiye ayakkabıyla girip çektiği TikTok videosu çeken Büşra O. hakkında yasal işlem başlatıldı!

Büşra O. camiye ayakkabıyla girip çektiği videoyu ‘Tik Tok’ta paylaştı. Büyük tepki topladı. Hakkında yasal işlem başlatıldı... Gaziantep Valisi Davut Gül, "TCK.153 kapsamında 'İbadethane ve mezarlara zarar verme'den suç duyurusunda bulunulmuştur. Adli ve idari süreç devam etmektedir" dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Ağustos 2020 Güncelleme 02 Ağustos 2020, 07:05
Gaziantep’te camiye ayakkabıyla girip çektiği TikTok videosu çeken Büşra O. hakkında yasal işlem başlatıldı!

İÇİNDEKİLER

Gaziantep'te Büşra O., ayakkabılarıyla girdiği camide çektiği görüntüleri 'Tik Tok' isimli sosyal medya uygulamasındaki hesabından paylaştı. Hakkında, 'İbadethane ve mezarlara zarar verme' suçundan yasal işlem başlatıldı.

Genç kız, kötü bir niyetinin olmadığını ve sadece sosyal medyada dikkat çekmek için bilinçsizce davrandığını açıkladı. Gaziantep Valisi Davut Gül, "TCK.153 kapsamında 'İbadethane ve mezarlara zarar verme'den suç duyurusunda bulunulmuştur. Adli ve idari süreç devam etmektedir" dedi.

TikTok NEDİR?
Kendini küresel bir video topluluğu olarak tanımlayan Tik- Tok ile kullanıcılar, kendi kısa videolarını oluşturup, paylaşabiliyor. Videolara, eğlenceli etiketler ve çıkartmalar müzikler veya sesler eklenebiliyor.