Zeynep Şenpınar, öldürülmeden önce yaptığı şikayeti geri çekmiş

Zeynep Şenpınar, boksör sevgilisinden dayak yedi. Polise gitti. Şiddet gördüğünü söyledi. 15 günlük uzaklaştırma cezası çıkınca da erkek arkadaşını affetti. Ancak bu kararının bedelini hayatıyla ödedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Mayıs 2020 Güncelleme 27 Mayıs 2020, 07:09
Zeynep Şenpınar, öldürülmeden önce yaptığı şikayeti geri çekmiş

İÇİNDEKİLER



Erkek terörü salgın döneminde de bitmek bilmedi. Korkunç olay, geçtiğimiz pazar Muğla'da gerçekleşti. Zeynep Şenpınar (25) ile erkek arkadaşı Selim Ahmet Kemaloğlu (26), bilinmeyen bir nedenden dolayı kavga etti. Milli boksör olan genç, Şenpınar'ı göğsünden bıçaklayarak katletti. Sonra da kendini ihbar etti. Eve giden sağlık ekipleri, genç kızın öldüğünü belirledi. Cinayetle ilgili ortaya çıkan bir detay ise yeniden yürekleri deldi. Talihsiz genç kızın, olaydan iki hafta önce polise giderek şikayetçi olduğu ancak sporcuya 15 gün evden uzaklaştırma cezası verilmesi üzerine ertesi gün şikayetini geri çektiği öğrenildi.



KENDİSİNİ UYARMIŞTIK
Zeynep, yakın bir arkadaşına da şiddet gördüğünden bahsetmişti. O kişi, şunları söyledi: Çocuk kıza ev tutmuş. Ama kirasına yardımcı olmamış. Sürekli dövüyormuş. Kendisini 'Bugün bunu yapan yarın daha fazlasını yapar' diye uyarmıştık ama dinletemedik.



Genç kız, geçen yıl Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Bölümü'nden mezun olmuştu.