Trendyol iletişim numarası müşteri hizmetleri kaça kadar açık?

Büyük bir merakla beklenen Efsane Cuma indirimleri dün gece itibari ile başladı ve tüm hızı ile devam ediyor. Bu bağlamda 5 gün sürecek Black Friday indirimlerinde cep telefonundan bilgisayara, beyaz eşyadan kozmetiğe, giyimden ayakkabıya, süpermarket ürünlerinden mobilyaya ve aklınıza gelebilecek yüz binlerce üründe indirim var. Bu yoğunluk sırasında ise Trendyol iletişim ve müşteri hizmetleri numarası açılış ve kapanış saatleri yoğun şekilde aratılıyor. Black Friday Amerika'da Şükran gününden sonra gelen ilk cumadır. Aynı zamanda bu günde mağazalar sabaha karşı açılır ve normalden daha geç kapanır.

Giriş Tarihi 25 Kasım 2019, 17:06 Güncelleme 25 Kasım 2019, 17:25
Trendyol iletişim numarası müşteri hizmetleri kaça kadar açık?

İÇİNDEKİLER

Trendyol'da sabırsızlıkla beklenen Efsane Cuma indirimleri başladı. Alışveriş tutkunlarının merakla beklediği Efsane Cuma Trednyol indirimleri tüm hızıyla devam ediyor. Trendyol'dan alışveriş yapanlar ise Trendyol müşteri hizmetmeri numarası kaç ve trendyol müşteri hizmetleri kaça kadar açık araştırmasını yapıyor. Black Friday indirimine onlarca mağaza ve markalar dahil oldu. Bunların başında Hepsiburada, Gittigidiyor, Trendyol, Mediamarkt, Teknosa, İdefix, IKEA, Vivense, Watsons, Ayakkabı Dünyası, Boyner, Zara, HM, Nike Steam, Gratis, Teknosa gibi büyük markalar gelmektedir.

TRENDYOL müşteri hizmetleri numarası: Trendyol müşteri hiztmetlerine hafta içi ve haftasonu ulaşılabiliyor. Çalışma saatleri içerisinde 0212 331 0 200 numaralı hat üzerinden müşteri hizmetlerine ulaşım sağlayabilirsiniz.

DETAYLAR İÇİN BİR SONRAKİ SAYFAYA TIKLAYINIZ

TRENDYOL müşteri hizmetleri çalışma saati: Trendyol müşteri hizmetleri hafta içi 08.30 ila 24.00 saatleri arasında, cumartesi günler 10.00 ila 24.00 saatleri arasında Pazar günleri ise 10.00 ila 17.00 saatleri arasında müşterilerine destek vermektedir.

TRENDYOL EFSANE CUMA İNDİRİMİ!

Trendyol: Efsane indirim günler'e 25 Kasım saat 00:00'da başladı.

Black Friday kapsamında Efsane Cuma indirimi yapan markalar hangisi: Black Friday indirimine onlarca mağaza ve markalar dahil oldu. Bunların başında Hepsiburada, Gittigidiyor, Trendyol, Mediamarkt, Teknosa, İdefix, IKEA, Vivense, Watsons, Ayakkabı Dünyası, Boyner, Zara, HM, Nike Steam, Gratis, Teknosa gibi büyük markalar gelmektedir. Bunların yanında daha onlarca marka ve mağaza Black Friday indirimi yapıyor.

Gratis: Gratis Black Firday indirimi 22-25 Kasım tarihleri arasında. Zincir mağazalardan olan Gratis " Black Friday'den bize ne! Bu perşembe..." sloganı ile indirimlere başladı. 22-25 Kasım arasında gerçekleşecek olan Gratis indirim listende birbirinden farklı ürünler yer alıyor. Saç boyalarından tutun da tüm makyaj malzemelerine kadar indirim uygulanacak.

NIKE: 2019 Black Friday, 29 Kasım Cuma ve 2 Aralık Pazartesi Nike Cyber Monday indirimleri olması bekleniyor. Ayakkabı, koşu ayakkabısı, tayt gibi birçok giyim ürününü kapsayacak indirimler yaklaşık olarak %30 civarlarında olacak.

MORHİPO: Morhipo'da Black Sale adıyla duyurulacak indirimlerin en yoğun ve kazançlı olacağı gün ise Black Friday'e denk gelen Kasım ayının son Cuma günü yani 29 Kasım olacak. Kozmetik, giyim, ev dekorasyonu ve tekstili, elektronik, spor giyim, ayakkabı ve çantada sizi bekleyen yüzlerce marka ve binlerce ürün olduğunu, bu markalarda süper indirimlerin %90'ı bulacağını unutmayın.

Zara: Zara Black Friday 2019 indirimleri 22 Kasım Perşembe gecesi saat 22:00 den sonra başlayacak. Zara, Zara Home, Bershka, Oysho, Stradiverius, Pull and Bear, gibi mağazalarda %50'ye varan indirimler ile beğenip almak istediğiniz her şey için şimdi tam sırası.

Ayakkabı Dünyası: Black Friday kampanyaları ve indirimleri ile adından söz ettiren Ayakkabı Dünyası, müşterilerine sürprizler hazırlamaya devam ediyor. Ayakkabıdan çantaya; aksesuarlardan özel koleksiyonlara kadar birçok farklı ürün kategorisi ve markada yüzde 90'ları bulan indirimler, Ayakkabı Dünyası Black Friday kampanyaları olarak karşınıza çıkıyor.

Teknosa: Teknosa, Black Friday indirimleriyle kullanıcıların ertelediği ihtiyaçlarına bir an önce kavuşmasını sağlıyor. Teknosa'nın avantajlı fiyat, taksit ve kargo avantajlarından yararlanarak binlerce ürün arasından ihtiyacınız olanlara kolayca ulaşabilirsiniz. Bu kapsamda cep telefonu, laptop, televizyon, beyaz eşya ve elektrikli ev eşyaları gibi ürünler kampanya dahilindedir.

BLACK FRIDAY NEDİR?

Black Friday Amerika'da Şükran gününden sonra gelen ilk cumadır. Aynı zamanda bu günde mağazalar sabaha karşı açılır ve normalden daha geç kapanır. Çok ciddi indirimlerin yapıldığı mağazalarda trafik altüst olur. Hem normal mağazalarda hem de intenet üzerinden satış yapan Amazon gibi intenet sitelerinde büyük indirimler yapılır. Bu gün sayesinde çoğu mağaza karlarını arttırır.

NEDEN BLACK FRIDAY ADINI ALMIŞTIR?

Bu gün tarihte ilk defa 1961 yılında gazetelerde Black Friday adını almıştır. Philadelphia'da alışverişten dolayı izdihamların yaşanması ve trafiğin altüst olmasından dolayı bu adı almıştır. Son yıllarda hem insanların hem de mağaza sahiplerinin yararlandığı bu indirimler artık tüm dünya da normal olarak karşılanmaktadır. 2000'li yıllara kadar saat sabah 06:00'da açılan mağazalar 2000 yılı sonrasında daha erken açılmaya başlandı. Dünyanın önde gelen mağazaları bile artık kapıları saat 04:00-05:00 gibi saatlerde açıyor ve gece geç saatlerde kapatıyor. Bu günde çalışanların mesaisi de uzun sürdüğü için büyük mağazalar bugün çalışan işçilerine çift maaş veriyor. 2011 yılı sonrasında ise bazı mağazalar 24 saat hizmet vermeye başladı. AVM'lerde ki çoğu mağaza ve markalara ait intenet siteleri Black Friday indirimlerini kullanıcılarına sunmaktadır.