Taksim'de feministlerden ezana küstah saygısızlık!

Taksim'de dün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Taksim'de bir araya gelen kadın grupları, yürüyüş düzenledi. Taksim'de feministler ve marjinal grupların içinde olduğu topluluk ise yatsı ezanı okunurken büyük bir saygısızlığa imza atarak ezanı ıslıkladı. O anlar cep telefonu kamerası ile saniye saniye kaydedildi. Feministlerin düzenlediği yürüyüşe Saadet Partili kadınların da destek vermesi gözlerden kaçmadı.

Giriş Tarihi 09 Mart 2019, 14:16 Güncelleme 10 Mart 2019, 00:50
Taksim’de feministlerden ezana küstah saygısızlık!

İÇİNDEKİLER

İstiklal Caddesi'nde düzenlenen yürüyüşe katılanlar, ezanın okunmasıyla birlikte ıslık çalmaya başladı. Polis ekiplerinin geniş güvenlik önlemleri aldığı İstiklal Caddesi'nde, yürüyüşe devam eden feministler, ezan sesini duyunca ıslık çalmaya başladı.

O AN KAMERADA
Ezan sesinin protesto edildiği anlar, amatör kameralar tarafından saniye saniye kaydedildi. Müslüman ülkede ezanın protesto edilmesi, tepkileri de beraberinde getirdi.

SAADET PARTİLİ KADINLAR DA DESTEK VERMİŞTİ
İstiklal Caddesi'nde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle binlerce kadının yürüyüş gerçekleştirdi. Yürüyüşe Saadet Partili kadınlar da destek oldu.

CHP'NİN BEYOĞLU ADAYI ALPER TAŞ DESTEK VERMİŞTİ
TV5'te yayınlanan "Gündemdekiler" isimli programda CHP'nin Beyoğlu Belediye Başkanı adayı Alper Taş LGBT'liler için vaatlerde bulundu ve onların baskı ve zulüm altında olduğunu iddia etmişti.

Teröre desteğiyle dikkat çeken Zillet İttifakı'nın CHP Beyoğlu Belediye Başkan Adayı Alper Taş, Saadet Partisi'ne verdiği destekle bilinen TV5 kanalında çarpıcı açıklamalarda bulundu. O görüntüleri izleyenler şaşkınlıklarını gizleyememişti.