Temel Karamollaoğlu'nun onur anlayışı LGBTİ mi?

Necmettin Erbakan Hoca'nın kurucusu olduğu TV5 kanalı Zillet İttifakı'nın Beyoğlu adayı Alper Taş'ı konuk ederek LGBTİ güzellemesi yapmasına fırsat verdi. Erbakan Hoca'nın kemiklerini sızlatacak bu olay sonrasında Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'na büyük tepki gösterildi.

Giriş Tarihi 05 Mart 2019, 14:47 Güncelleme 05 Mart 2019, 16:18
Temel Karamollaoğlu’nun onur anlayışı LGBTİ mi?

İÇİNDEKİLER

Terör örgütünün de destek verdiği Zillet İttifakı'nın Beyoğlu Belediye Başkan Adayı Alper Taş'ın Necmettin Erbakan'ın kurduğu TV5 kanalında LGBTİ güzellemesi yapmasına verilen tepkiler giderek artıyor. Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'na da "Erbakan'ın kemiklerini sızlatıyorsun" sözleriyle tepki gösteren vatandaşlar yaşanan bu skandal karşısında sessiz kalmadı.

BU MU ONUR ANLAYIŞIN KARAMOLLAOĞLU?
Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı tarafından düzenlenen "Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ı Anma ve Anlama" programında konuşan Karamollaoğlu'nun "Vefatının 8. yılında Erbakan Hocamıza olan ihtiyacı daha derinden hissediyoruz. Nezaketi, siyasi duruşu, ilmi bize çok şey öğretti. Biz onurlu siyaseti Erbakan Hocamızdan öğrendik. Hepimize örnek olacak çok önemli tavır sergiledi." sözleri büyük tepki çekti. LGBTİ güzellemesi yapan ve terör örgütünün desteklediği adayların yanında yer alan Karamollaoğlu'nun bu sözleri sonrası, "Erbakan'dan öğrendiğin onur anlayışın bu mu?" sorusu akıllara geldi.


28 ŞUBAT SÜRECİNDE DE SESSİZ KALMIŞTI
28 Şubat Postmodern Darbesinde de Necmettin Erbakan'a gerekli desteği göstermeyen Temel Karamollaoğlu, o günlerde sergilediği tavırlar nedeniyle de eleştirilmişti.

ÇAĞLAR CİLARA TV5'TEN KOVULDU
Programın moderatörü Çağlar Cilara, yayınlanan programın ardından kovuldu. Konuyla ilgili açıklama yapan Cilara, "TV5 macerası da bitti. Türkiye'de gazeteciler siyasi kutuplaşmanın, kavganın, gürültünün arasında kalıyor. Ben sorumu sorarım, haber çıkarırım, 8 yılda 3 binin üzerinde program yaptım. On binin üzerinde programlarımdan haber çıktı. Soru sormaya devam edeceğim merak etmeyin." dedi.