Baharatların gücü adına

Yemekleri lezzetlendirdiği düşünülen tuz, hastalıklara davetiye çıkartıyor. Kalp ve böbreğe zarar verip hipertansiyona neden oluyor. Nefroloji Uzmanı Prof. Dr. Tekin Akpolat, yemeklerin tuz yerine biber, sirke ve limon suyu ile tatlandırılmasını öneriyor. Konserve gıdalardan ve turşulardan uzak durulması gerektiğini sözlerine ekleyen Prof. Dr. Akpolat, "Nane, kekik, soğan, sarımsak yemeklere tuz olmadan lezzet verir. Etleri sarımsak, sirke ve limon suyu ile terbiye edin" diyor.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.