Uzun ve anlamlı sevgililer günü mesajları! (2019)

Sevgililer Günü'nün gelmesiyle birlikte birçok kişi uzun ve anlamlı sevgililer günü mesajları ile ilgili araştırma yapmaya başladı. İşte merakla aratılan uzun ve anlamlı sevgililer günü mesajları...

Giriş Tarihi 14 Şubat 2019, 02:07 Güncelleme 14 Şubat 2019, 02:22
Uzun ve anlamlı sevgililer günü mesajları! 2019

İÇİNDEKİLER

14 Şubat Sevgililer Günü'nün gelmesiyle birlikte birçok kişi bu özel güne dair internette araştırma yapmaya başladı. 14 Şubat'ta uzun ve anlamlı sevgililer günü mesajları atarak eşini ya da sevgilisini mutlu etmek isteyenler internette en güzel sözleri arıyor. Uzun ve anlamlı Sevgililer Günü mesajı göndermek için sizin için seçtiğimiz seçeneklere aşağıdan göz atabilirsiniz. İşte uzun ve anlamlı sevgililer günü mesajları...

UZUN VE ANLAMLI SEVGİLİLER GÜNÜ MESAJLARI

Sana yıldızlar kadar yakın olmak isterdim her baktığında beni görebilmen için, sana bulutlar kadar yakın olmak isterdim üzüldüğünde gözyaşlarını yağmur olup silebilmek için, sana sen kadar yakın olmak isterdim ki beni, seni sevdiğim kadar sevebilmen için. Sevgililer günün kutlu olsun biriciğim.

Nasıl ki uzaktaki yıldız parlak gelirse insana, uzakta olduğun için tutkunum sana! Hani en güzel aşklar imkansız gelir ya insana, imkansız olduğun için tutkunum sana. Sen çöllerde serap, engin denizlerde yakamoz, ormanın denizinde huzur gibisin, ışığım sensin, güneşimsin… Bil ki çok özlendin… Sevgililer günün kutlu olsun!

Hadi gel tut ellerimi! Benimle yan! Benimle meydan oku her çaresizliğe! Benimle uyu benimle uyan. Birlikte varalım nice yıllara.. Seni denizdeki kumlar, gökteki yıldızlar, ormandaki ağaçlar, dünyadaki insanlar, okyanustaki sular, sahildeki martılar ve güneşin ışıklarından daha çok seviyorum.

Bazı rüyalar diğerlerinden daha uzun sürer. Bazıları da çok çok güzel olur. Benim en uzun ve en güzel rüyam, şu an bu mesajı okuyor. Seni çok ama çok seviyorum biriciğim. Sesini duysam da her an yüzünü görmek gibi değil, özlediğimi bil her an çünkü hiçbir şey seni sevmek gibi değil! Seni o kadar çok özledim ki... Sevgililer gününde yanında olup sana sana sarılmak için çıldırıyorum.

Seni her düşündüğümde kalbime bir yıldız çiziyorum. Benim şimdi kaç yıldızım var biliyor musun? Benim artık bir gökyüzüm var. Sevgililer Günümüz kutlu olsun sevgilim.

Aşk: Nerden eseceği belli olmayan bir fırtına gibidir. Sen de benim en büyük fırtınamsın. Sevgililer Günün kutlu olsun.

Efsaneler der ya, her gökkuşağının altında bir hazine yatarmış. Sen benim gökkuşağımın sonu, en değerli hazinemsin... Sevgililer günümüz kutlu olsun.

Unutma ki sevmek daima beraber olmak değil, sensizken bile seninle olabilmektir. Seni seviyorum!

Belki yanında değilim ama dün de, bugün de, yarın da yüreğin kadar yanındayım. Kendini yalnız hissettiğinde elini kalbine koy, ben hep ordayım! Sevgililer Günümüz kutlu olsun.