Sarımsak zamanı durdurur

Zamana meydan okuyan gençliğin sırrı, tüketilen besinlerden geçiyor. Dermatoloji Uzmanı Dr. Ata Nejat Ertek, genç kalmak için lifli besinlerin tüketilmesi gerektiğini söylüyor. Ceviz, fındık-fıstık, balık, ıspanak, kuşkonmaz, elma ve yumurtada bulunan E vitaminin ciltte kırışıklığı engellediğini söylüyor. Şöyle devam ediyor: "Yeşilbiber, turunçgiller, çilek, domates ve sarımsak tüketmek yaşlanmayı geciktirir."
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.