Afiy'et' olsun!

Bayram sofraları, kavurma ile şenleniyor. Uzmanlar, kilo alımını engellemek için önemli uyarılarda bulunuyor: Etin yanında salata olsun, kahveyi 1 saat sonraya saklayın...

Kurban Bayramı, aile ve eş dost ziyaretleri ile şenleniyor. Geleneksel bayram sofraları ise iştah kabartıyor. Yemek denilince akla ilk olarak kavurma geliyor. Kurban bayramı ile özdeşleşen bu lezzet, bol muktarda vitamin ve mineral içeriyor. Yeterli ve dengeli olarak tüketmek, sağlık açısından önem taşıyor. Ancak aşırıya kaçılması durumunda sağlığı bozuyor. Özellikle kalp, diyabet veya hipertansiyon, gut gibi kronik hastalıkları ile gastrit, ülser gibi mide rahatsızlığı olanların et tüketimine dikkat etmesi gerekiyor. Acıbadem Bakırköy Hastanesi Beslenme ve Diyet Uzmanı Ayça Güleryüz, et tüketirken dikkat edilmesi gerekenleri şöyle sıralıyor... GÜNÜN DİĞER HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.