Bu kuruyemişler kanser yapıyor

Karaciğer kanseri, dünyada her yıl 1 milyondan fazla kişinin ölümüne neden oluyor. Anadolu Sağlık Merkezi Medikal Onkoloji Uzmanı Prof. Dr. Şeref Kömürcü, tahıl, kuruyemiş ve baharatlarda yaşayan Aspergillus mantarında bulunan aflatoksin isimli toksinin de karaciğer kanserine neden olduğunu belirtiyor. "Özellikle açık ortamda bulunan kuruyemiş ve baharatların iyi muhafaza edilmesi gerekiyor. Bilinen, güvenilir markaların ürünlerini satın almakta fayda var" diyor.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.