Konserve ürün IQ düşürüyor

ABD'de genetik ve sağlık üzerine yapılan bir araştırmada kozmetik, paket ve konserve ürünlerdeki "Ftalat" adındaki kimyasal koruyucu maddenin beyin hücrelerini etkilediği ortaya çıktı. Columbia Üniversitesi'nde görev yapan Pam Factor-Litvak'ın 328 çocuk üzerindeki araştırmasında, bu kimyasal maddeleri bünyesinde barındıran hamile annelerin çocuklarının, normalin altında IQ seviyesiyle doğduğu belirlendi.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.