Kalbe tatlı bakteri

HER yaştan herkesin çok sevdiği çikolata, kalbe de faydalı. İngiltere'de yapılan bir araştırmaya göre; midedeki bir bakteri, bitter çikolatayı kalp için faydalı hale dönüştürüyor. Uzmanlar, mide mikroplarının çikolata üzerinde ziyafet yaptıklarını ve faydalı polifenol bileşenler salgıladıklarını açıkladı. Çikolataya meyve eklemenin ise yararını artırdığını söyleyen uzmanlar, "Çikolatanın tedavi olarak zevki çıkarılabilir, ancak fazla miktarlarda tüketmek yarardan çok zarar verir" diyor.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.