Güllaç tarifi

Ramazan ayının en güzel günlerini yaşadığımız şu günlerde sofralarımızı süsleyecek bir tatlı tarifini daha sizlerle paylaşıyoruz.

Malzemeler:
10 adet güllaç yufkası
1,5 litre süt
3 bardak toz şeker
1 paket vanilin Süslemek için:
Nar taneleri
Çam fıstığı
Yapılışı: Süt, şeker ve vanilyayı karıştırarak kaynatın. Geniş bir tepsiye bir güllaç yaprağını parlak kısmı üste gelecek şekilde koyun. Yufkanın üzerine 1-2 kepçe ılınmış sütü yufkanın her yanı ıslanana kadar gezdirin, tüm yufkalar bitene kadar aynı işlemi yapın. Sadece 5. yufkaya geldiğinizde yufkanın üzerine bolca fıstık serpin. Kalan sütü en üstteki yaprağın üzerine dökün.
Üzerini süsleyip, servis edin.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.