Karpuz ye kanseri unut kanseri unut

Yaz mevsiminin gözde meyvelerinden karpuzun faydası saymakla bitmiyor. Erciyes Üniversitesi'nden Yrd. Doç. Dr. Betül Çiçek, İçeriğinde bol miktarda bulunan laykopen maddesi nedeniyle karpuzun kansere karşı koruyucu özelliği olduğunu söyledi. Bu kırmızı meyvenin her öğün tüketilmesini öneren Dr. Çiçek, "Karpuz besin değeri açısından da oldukça zengin bir meyve.
Karpuz, yüksek miktarda su içerdiği için de vücuttan atık maddelerin daha sık dışarı atılmasını da sağlar" diye konuştu.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.