Isparta'da kafa kafaya feci kaza
Isparta'nın Eğirdir ilçesinde iki otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 9 kişi yaralandı. Yaralananlar arasında CHP Adana İl Başkan Yardımcısı Mehmet Çetin ve ailesi de bulunuyor. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Isparta'nın Eğirdir ilçesinde iki otomobilin çarpıştığı trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 9 kişi yaralandı. Yaralılar arasında CHP Adana İl Başkan Yardımcısı Mehmet Çetin ve ailesi de bulunuyor.
İki Araç Sorkuncak Mevkiinde Çarpıştı
Kaza, Eğirdir ilçesine bağlı Sorkuncak mevkiinde meydana geldi. 01 ATG 940 plakalı Volkswagen marka otomobil ile 32 AE 444 plakalı Skoda marka otomobil kafa kafaya çarpıştı. Kazada her iki araçta bulunan yolcular yaralandı.
Raziye Kura Olay Yerinde Hayatını Kaybetti
Kazada ağır yaralanan 54 yaşındaki Raziye Kura, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi. Diğer 9 yaralı ise ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.
CHP Adana İl Başkan Yardımcısı ve Ailesi Yaralılar Arasında
Kazada yaralananlar arasında Volkswagen aracın sürücüsü CHP Adana İl Başkan Yardımcısı Mehmet Çetin (55), eşi Songül Ç. (55) ve Ayça Ç. de yer aldı. Skoda araçta bulunan sürücü Ali Y. ile yolcular Neşe K. (36), Mevlüt K. (35), Ömer K. (11), Ramazan K. (7) ve Muhammer K. (14) da yaralılar arasında.
Olay Yerine Çok Sayıda Ekip Sevk Edildi
İhbar üzerine kaza yerine sağlık, jandarma, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla çevre hastanelere sevk edildi. Jandarma ekipleri olay yerinde güvenlik önlemleri aldı.
Soruşturma Başlatıldı
Kazayla ilgili olarak yetkililer tarafından geniş çaplı soruşturma başlatıldı. Yaralıların sağlık durumlarının takip edildiği bildirildi.