Nizip'te motosiklet kazası: 1 ölü!
Gaziantep Nizip’te motosikletli Ömer Faruk Çelik'in hayatını kaybettiği kaza anı kameraya yansıdı. İşte çarpışma ve savrulma anları.
Gaziantep'in Nizip ilçesi Lise Caddesi'nde yaşanan trafik kazasında, 27 AZD 243 plakalı motosiklet ile 27 ACS 196 plakalı otomobil çarpıştı. Motosikleti Ömer Faruk Çelik, otomobili ise Cumhur A. kullanıyordu.
Çarpışma anı kameraya yansıdı
Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, motosikletli gencin aynı yönde ilerleyen otomobili geçmeye çalıştığı esnada karşı yönden gelen araçla kafa kafaya çarpıştığı görüldü. Çarpışmanın etkisiyle Ömer Faruk Çelik yola savrularak ağır yaralandı.
Ağır yaralı genç hastaneye kaldırıldı
Kazayı gören vatandaşlar hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ni aradı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralanan Çelik'e ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Nizip Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Durumu kritik olan genç, daha sonra Gaziantep Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi.
9 gün sonra yaşamını yitirdi
Hastanede 9 gün boyunca yaşam mücadelesi veren Ömer Faruk Çelik, doktorların tüm çabalarına rağmen hayatını kaybetti. Gencin cenazesi, Gaziantep Adli Tıp Kurumu'ndaki işlemlerin ardından ailesine teslim edildi.
Nizip'te toprağa verildi
Ömer Faruk Çelik için Nizip ilçesinde cenaze namazı kılındı. Namazın ardından genç sürücü, gözyaşlarıyla toprağa verildi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.