Son dakika: Kur'an-ı Kerim'e alçak saldırılar! Danimarka Maslahatgüzarı ve Hollanda Müsteşarı Bakanlığa çağrıldı

Son dakika: Kur'an-ı Kerim'e alçak saldırılar! Danimarka Maslahatgüzarı ve Hollanda Müsteşarı Bakanlığa çağrıldı

Son dakika haberi... Kur’an-ı Kerim’e yönelik saldırılarla ilgili Danimarka'nın Ankara Büyükelçiliği maslahatgüzarı ve Hollanda'nın Ankara Büyükelçiliği müsteşarı Dışişleri Bakanlığı’na çağrıldı.

Türkiye'nin Kopenhag ve Lahey Büyükelçilikleri ile bazı Müslüman ülkelerin Büyükelçilikleri önünde Kur'an-ı Kerim'in yakılması eylemlerine devam edilmesi üzerine, Danimarka'nın Ankara Büyükelçiliği Maslahatgüzarı ve Hollanda'nın Ankara Büyükelçiliği Elçi-Müsteşarı Dışişleri Bakanlığı'na çağrılarak duyulan rahatsızlık bildirildi.

Diplomatik kaynaklardan edinilen bilgiye göre, Türkiye'nin ve bazı Müslüman ülkelerin büyükelçiliklerinin önünde Kur'an-ı Kerim yakılması eylemlerinin devam etmesi üzerine Danimarka'nın Ankara Büyükelçiliği Maslahatgüzarı ve Hollanda'nın Ankara Büyükelçiliği Elçi-Müsteşarı Dışişleri Bakanlığına çağrıldı.

EN GÜÇLÜ ŞEKİLDE KINANDI, PROTESTO EDİLDİ!
Söz konusu diplomatlara, bu aşağılık saldırılardan duyulan rahatsızlık bildirilirken, Türkiye'nin bu eylemleri en güçlü şekilde kınadığı ve protesto ettiği bir kez daha vurgulandı.

Danimarka Maslahatgüzarı 18 Ağustos'ta da aynı konuda Bakanlığa çağrılmıştı.

Bunlar da Var

CANLI YAYIN

ATV Canlı Yayın İzle AHaber Canlı Yayın İzle ASpor Canlı Yayın İzle APara Canlı Yayın İzle A2Tv Canlı Yayın İzle ANews Canlı Yayın İzle VavTv Canlı Yayın İzle MinikaGo Canlı Yayın İzle Minika Çocuk Canlı Yayın İzle