TRT 1 Alparslan Büyük Selçuklu son bölüm izle! Youtube, tek parça, kesintisiz, full HD... Alparslan Büyük Selçuklu 60. bölüm izle!

Alparslan Büyük Selçuklu 60. bölüm izleme linki merak ediliyor. Başrollerde Barış Arduç ve Kayra Zabcı'nın yer aldığı dizinin son bölümünü izlemek isteyenler arama motorlarına yöneldi. İşte TRT 1 Alparslan Büyük Selçuklu son bölüm Youtube, tek parça, kesintisiz, full HD izleme linki

Giriş Tarihi 31 Ekim 2023, 09:50 Güncelleme 31 Ekim 2023, 09:50
TRT 1 Alparslan Büyük Selçuklu son bölüm izle! Youtube, tek parça, kesintisiz, full HD... Alparslan Büyük Selçuklu 60. bölüm izle!

İÇİNDEKİLER

Başrollerde Barış Arduç, Kayra Zabcı ve Sarp Levendoğlu'nun yer aldığı bu tarihi dizi, izleyicilere heyecan ve aksiyon dolu sahneler sunmaya devam ediyor. Özetsiz olarak yayınlanacak olan yeni bölümü kaçıranlar veya tekrar izlemek isteyenler için Alparslan Büyük Selçuklu 60. Bölüm izle linki yayına verildi. İşte Alparslan Büyük Selçuklu 60. bölümü...

ALPARSLAN BÜYÜK SELÇUKLU 60. BÖLÜM LİNKİ

30 Ekim 2023 Pazartesi akşamı ekranlara gelen son bölümü aşağıdaki linke tıklayarak izleyebilirsiniz.

https://www.trtizle.com/kanallar/trt1

ALPARSLAN BÜYÜK SELÇUKLU 60. BÖLÜM ÖZETİ

Sultan Alparslan ve Selçuklu Devleti Ani'yi fethederek Anadolu yolundaki en büyük engeli kaldırmış ve Anadolu üzerindeki faaliyetlerini daha da arttırmıştır.

Bizans'ın kale ve şehirlerini teker teker alan Alparslan, yürüyüşünü sürdürürken Mısır vezirinden gelen davet ile İslam birliğini sağlamak ve adaleti tesis etmek üzere Mısır seferi için yola koyulmuştur.

Alparslan Büyük Selçuklu 60. bölüm izle | TRT 1 Alparslan Büyük Selçuklu son bölüm izle tek parça, kesintisiz, full HD
Mısır'a giderken yoldaki kalelerden biat almak isteyen Alparslan, yalnızca Mahmud Mirdas'tan biat alamaz. Yıllardır tabiiyetinde bulunan Mahmud'un bu yaptığını anlamlandıramayan Alparslan, kaleyi kuşatmaya alır.

Alparslan, Mahmud Mirdas'ı ikna edebilecek mi, yoksa kanlı bir fetih mi gerçekleştirecek? Mahmud'un yanında bulunan annesi Seyyide ise Mahmud Mirdas'ı biat vermesi konusunda uyarmakta, bu işin sonunun Mahmud adına iyi olmayacağını söylemektedir.

Bizans tarafında ise Kayzer Dukas ölmüş, Evdokya hem kendine eş hem Bizans'a kayzer olması için Diyojen'i seçmişti. Hapiste ölümü bekleyen Diyojen, Evdokya'nın bu kararıyla hedefleri doğrultusunda yeniden harekete geçer.

Diyojen'in en büyük gayesi Alparslan'ı ve Türkleri Anadolu'da barındırmamak, onları geldikleri topraklara geri püskürtmek. Diyojen hedeflerini gerçekleştirebilip hem tahtını sağlama almaya hem Türkleri geldikleri yere göndermeye çalışacak. Diyojen bu konuda başarılı olabilecek mi Alparslan, Mısır seferine devam ederken Diyojen'in ordusuyla Selçuklu mülküne doğru yola çıktığını öğrenir. Bir karar verecektir. Ya Mısır ya Anadolu! Alparslan istişareler neticesinde Diyojen'in karşısına çıkmaya karar verir. Diyojen'in önünü Malazgirt'te kesecektir!