Yerine geçecek dizinin adı bile açıklandı! Alparslan Büyük Selçuklu'da son saniye değişikliği

Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin yapım şirketi Akli Film Selahaddin Eyyubi dizisi için çalışmalara başladı. Başrol oyuncusu için yapılan görüşmeler uzun süre İbrahim Çelikkol ile sürdü. Ancak her iki taraf arasında olumlu bir anlaşma sağlanamadı. Son kulis bilgilerine göre yapım şirketinin başarılı oyuncu Uğur Güneş ile görüşmeleri olumlu sonuçlandı ve dizinin başrolü ünlü oyuncu oldu. İzleyiciler şimdi büyük bir heyecanla diziyi beklemeye başladı.

Giriş Tarihi 16 Ağustos 2023, 08:56 Güncelleme 16 Ağustos 2023, 08:56
Yerine geçecek dizinin adı bile açıklandı! Alparslan Büyük Selçuklu’da son saniye değişikliği

İÇİNDEKİLER

Gelecek sezon TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşacak olan yeni bir dönem dizisi olan Selahaddin Eyyubi'nin hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Ünlü yapımcı Akli Film geçtiğimiz sezon merakla takip edilen Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin yayınlanmayan son 2 bölümünün devamı olarak Selahaddin Eyyubi dizisini yayınlayacak. Selahaddin Eyyubi dizisi önümüzdeki sezon TRT 1 ekranında seyirciyle buluşacak.

DEVAMI OLARAK PLANLANIYOR

Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin yayınlanmayan son 2 bölümünün devamı olarak planlanan Selahaddin Eyyubi dizisi büyük bir heyecanla bekleniyor.

Uzun süredir merakla beklenen Selahaddin Eyyubi dizisinin başrolü ve oyuncu kadrosu da yavaş yavaş belli oluyor.

Başrol oyuncusu için uzun süren görüşmelerin ardından İbrahim Çelikkol ile anlaşma sağlanamamıştı. Ancak yapımcılar hız kesmeden yeni aday arayışına girdi.

Akli Film, İbrahim Çelikkol ile olumlu sonuçlanmayan görüşmelerin ardından ekranların başarılı ismi Uğur Güneş ile anlaştı.

Uğur Güneş başarılı kariyeriyle dikkatleri üzerine çekiyor.

Son olarak TRT 1'de yayınlanan Al Sancak dizisinde başrol oynayan Güneş başarılı performansıyla dikkatleri üzerine çekmişti.