Yalı Çapkını 21. bölüm 2. fragmanı: "Seyran bu yalıya hanım olacak..." İzleyenler aşk komasına girecek!

Milyonlarca izleyicinin büyük bir heyecanla beklediği Yalı Çapkını 21. bölüm 2 fragmanı dün akşam yayınlandı. Bu kapsamda Yalı Çapkını 21. bölüm ne zaman yayınlanacak sorusu da akıllarda yer aldı. Bu soru yanıt buldu ve Yalı Çapkını 24 Şubat itibariyle yeni bölümüyle ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde yaşananlardan izleycilerin sıkılması üzerine yeni bölümlerde Pelin karakterinin daha az gözükmesi hayranların oldukça ilgisini çekti. Yalı Çapkını 20. bölümde evinden resmen elinde sopayla eşinin metresini kovan Seyran büyük alkış toplamıştı. Bu nedenle dizinin 21. bölümü heycanla bekleniyor.

Giriş Tarihi 24 Şubat 2023, 08:43 Güncelleme 24 Şubat 2023, 22:24
Yalı Çapkını 21. bölüm 2. fragmanı: Seyran bu yalıya hanım olacak... İzleyenler aşk komasına girecek!

İÇİNDEKİLER

Yalı Çapkını 21. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Türkiye'yi yasa boğan deprem felaketi sonrası televizyon dizileri yayına ara vermişti Bu nedenle Yalı Çapkını'nın ne zaman yayınlanacağı merak konusuydu. İşte Yalı Çapkını 21. bölümde olacaklar...

YALI ÇAPKINI 21. BÖLÜM FRAGMANI I VİDEO İZLE

YALI ÇAPKINI 21. BÖLÜM 2. FRAGMANI YAYINLANDI

Seyran ve Halis Ağa'nın gerçekleşen konuşması sonrası Korhan'lar için hiç birşey eskisi gibi olmayacaktır.

YALI ÇAPKINI 21. BÖLÜM 2. BÖLÜM FRAGMANI VİDEOSU | TIKLA İZLE

Dizinin yeni bölümünde; sesleri duyan Halis Ağa, Seyran'ı odasına çağırarak onunla konuşur. Seyran ise Pelin'le ilgili her şeyi Halis Ağa'ya anlatır.

Seyran, Ferit'e tekrardan güvenmek istese de oldukça zorlanır. Ferit, hiç beklenmedik bir anda Seyran'a duygularını açacaktır.

Suna ve Abidin ilişkisi de hız kazanır. Fakat bu ikilinin bilmediği bir şey vardır. Korhan yalısında bazı şeyler asla gizli kalmaz.

Bu yaşananlar ile birlikte Pelin ve Seyran arasında geçen konuşma da fragmanda dikkat çeken sahneler arasında.

YALI ÇAPKINI 21. BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Yalı Çapkını dizisi 24 Şubat 2023 Cuma günü (yarın) ekranlarda yer alacak.