MÜGE ANLI SON BÖLÜM TEKRAR İZLE - ATV CANLI YAYIN - 6 Ocak 2023 | Köy sapığı Sinan Sardoğan olayında sıcak gelişme! Arife Gökçe'den sonra...

ATV canlı yayın Müge Anlı izle... Müge Anlı canlı yayınında son dakika gelişmeleri...Sabah kuşağının en çok izlenen programı 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' hafta içi her gün 10.00'da izleyiciyle buluşmaya devam ediyor. Atv Müge Anlı canlı yayınında bugünün konuları milyonları yine ekran başına kilitliyor. Annesi yaşındaki kadına terbiyesizlik yaptı, köylülerine iftira attı. Takıntılı bela! Vakit mi kazanıyor, hedef mi şaşırtıyor? Sinan Sardoğan, Arife Gökçe'ye zarar mı verdi? Arife Gökçe ve ailesine neden kin besledi? 5 çocuklu, 12 torunlu Arife Gökçeye ne oldu, bulundu mu? İşte son durum... Hepsi ve daha fazlası ATV Müge Anlı canlı yayınında.

Giriş Tarihi 02 Ocak 2023, 09:33 Güncelleme 06 Ocak 2023, 13:23
MÜGE ANLI SON BÖLÜM TEKRAR İZLE - ATV CANLI YAYIN - 6 Ocak 2023 | Köy sapığı Sinan Sardoğan olayında sıcak gelişme! Arife Gökçe’den sonra...

İÇİNDEKİLER

Müge Anlı canlı yayında son dakika gelişmeleri... Atv gündüz kuşağının en çok izlenen programı "Müge Anlı ile Tatlı Sert" ele aldığı pek çok konuyu çözüme kavuşturuyor. Atv Müge Anlı son bölümü haberimizden izleyebilirsiniz.

MÜGE ANLI CANLI YAYIN 6 OCAK - TIKLA

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında araştırılan kayıp Arife Gökçe olayının baş şüphelisi Sinan Sardoğan'la ilgili ortaya atılan iddialar izleyenlerin kanını dondurdu.

Annesi yaşındaki kadına terbiyesizlik yaptı, köylülerine iftira attı. Takıntılı bela! Vakit mi kazanıyor, hedef mi şaşırtıyor? Arife Gökçe'ye zarar mı verdi?