MÜGE ANLI SON BÖLÜM TEKRAR İZLE ATV LİNKİ YOUTUBE İZLE - 23 Eylül 2022 | SON DAKİKA: DJ Gezgin'in katili kim?

Müge Anlı canlı yayında son dakika gelişmeleri... Hasret bitti, Atv gündüz kuşağı yeni yüzleriyle sezona kaldığı yerden devam ediyor. Sabah kuşağının en çok izlenen programı "Müge Anlı ile Tatlı Sert" ele aldığı pek çok konuyu çözüme kavuşturuyor. Atv Müge Anlı canlı yayınında bugünün konuları milyonları yine ekran başına kilitliyor. DJ Gezgin'in katili kim? Kayıp bir adam, çocuklarının babasının peşine düşen bir kadın! "Şiddet yüzünden 13 çocuğumu kaybettim" diyen ve sevgilisini arayan Bilsen Hanım'dan akılalmaz iddialar! Hepsi ve daha fazlası Atv Müge Anlı canlı yayınında.

Giriş Tarihi 22 Eylül 2022, 14:46 Güncelleme 23 Eylül 2022, 12:49
MÜGE ANLI SON BÖLÜM TEKRAR İZLE ATV LİNKİ YOUTUBE İZLE - 23 Eylül 2022 | SON DAKİKA: DJ Gezgin’in katili kim?

İÇİNDEKİLER

Müge Anlı canlı yayında son dakika gelişmeleri...Sabah kuşağının en çok izlenen programı 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' hafta içi her gün 10.00'da izleyiciyle buluşmaya devam ediyor. Atv Müge Anlı canlı yayınını ve son bölümü haberimizden izleyebilirsiniz.

ATV CANLI YAYIN MÜGE ANLI YOUTUBE İZLE - TIKLA

DJ Gezgin'in katili kim?

Kayıp bir adam, çocuklarının babasının peşine düşen bir kadın! "Şiddet yüzünden 13 çocuğumu kaybettim" diyen ve sevgilisini arayan Birsen Meryemnil'den akılalmaz iddialar!

Ablasının yanında öldürülen radyocu, bir rüya için ağıt! "Kardeşim 'anne buraya gelsene' dedi beyaz kıyafetler, suyun içinde..." Vicdan azabı mı, katlettiği gerçeğin etkisi mi? DJ Gezgin'i kim, nasıl yok etti?

Seviyor, sevmiyor... Dert, ayrılık... Aşk uğruna dökülen gözyaşı... 40 yıllık evliliği kurtarma mücadelesi Müge Anlı'da!

15 yaşında bir çocuk, pes etmeden mücadele eden anne! Bir fotoğrafla şüpheliye vurulan ters kelepçe ve beklenen güzel haber! ASon dakika haberine göre; çocuğa cinsel istismar suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi

Manisalı radyocu cinayetinde soru işaretleri! DJ Gezgin nasıl yok edildi?

15 yaşında bir kız çocuğu!, evlat uğruna verilen mücadele! Hislere tercüman olan kelepçe! 15 yaşındaki kızla ilgili sıcak gelişmeler!