MÜGE ANLI SON BÖLÜM TEKRAR İZLE ATV LİNKİ YOUTUBE İZLE - 16 Eylül 2022 | Radyocu DJ Gezgin'in cenazesi buz kalıplarıyla mı saklandı?

Müge Anlı canlı yayında son dakika gelişmeleri... Hasret bitti, Atv gündüz kuşağı yeni yüzleriyle sezona kaldığı yerden devam ediyor. Sabah kuşağının en çok izlenen programı "Müge Anlı ile Tatlı Sert" ele aldığı pek çok konuyu çözüme kavuşturuyor. Atv Müge Anlı canlı yayınında bugünün konuları milyonları yine ekran başına kilitliyor. Radyocu DJ Gezgin'in dayakla biten yaşamı! Ablayı ağlatan iddia! Suçladığı sevgilisiyle neden birlikteydi? Korkudan mı, aşkından mı? Cenazesi buz kalıplarıyla mı saklandı? Son dakika gelişmesi! 15 yaşındaki Yasemin Sağman'ı 48 yaşındaki servis şoförü mü kaçırdı? Hepsi ve daha fazlası Müge Anlı canlı yayınında.

Giriş Tarihi 15 Eylül 2022, 09:50 Güncelleme 16 Eylül 2022, 17:47
MÜGE ANLI SON BÖLÜM TEKRAR İZLE ATV LİNKİ YOUTUBE İZLE - 16 Eylül 2022 | Radyocu DJ Gezgin’in cenazesi buz kalıplarıyla mı saklandı?

İÇİNDEKİLER

Müge Anlı canlı yayında son dakika gelişmeleri...Sabah kuşağının en çok izlenen programı 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' hafta içi her gün 10.00'da izleyiciyle buluşmaya devam ediyor. Atv Müge Anlı canlı yayınını ve son bölümü haberimizden izleyebilirsiniz.

ATV CANLI YAYIN MÜGE ANLI SON BÖLÜM YOUTUBE İZLE - TIKLA

Radyocu DJ Gezgin'in dayakla biten yaşamı! Ablayı ağlatan iddia! Suçladığı sevgilisiyle neden birlikteydi? Korkudan mı, aşkından mı? Cenazesi buz kalıplarıyla mı saklandı? Son dakika gelişmesi!

15 yaşındaki Yasemin Sağman'ı 48 yaşındaki servis şoförü mü kaçırdı?