MÜGE ANLI SON BÖLÜM TEKRAR İZLE ATV LİNKİ YOUTUBE 27 Mayıs 2022 | Amasya'da kanlı pusu! Muhammet Burhan cinayetinde katil kim?

Hafta içi her gün ATV ekranında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bugün (27 Mayıs 2022 Cuma) neler yaşanıyor? Araştırmacı gazeteci Müge Anlı'nın sunduğu programda kayıplar bulunuyor, yıllardır sır olmuş cinayetler aydınlığa çıkarılıyor. Amasya'da kanlı pusu! Tanıklar, kilit isim, ikili arasındaki tek engel! Cinayet saati neredeydi? Muhammet Burhan kıskançlık cinayeti kurbanı mı? Antalya'dan kaybolan iki arkadaş, Müge Anlı'da yüzleşen aileler! Şüphe ve endişe! 17 ve 18 yaşındaki iki gençle ilgili sıcak gelişme! Alıkonulan 15 yaşında bir kız çocuğu, 37 yaşındaki 3 çocuk babası evli akraba! Bir annenin çaresizliği ve endişesi! 15 yaşındaki kızla ilgili sıcak gelişme Atv Müge Anlı canlı yayınında.

Giriş Tarihi 27 Mayıs 2022, 14:08 Güncelleme 27 Mayıs 2022, 14:08
MÜGE ANLI SON BÖLÜM TEKRAR İZLE ATV LİNKİ YOUTUBE 27 Mayıs 2022 | Amasya’da kanlı pusu! Muhammet Burhan cinayetinde katil kim?

İÇİNDEKİLER

Müge Anlı canlı yayın... Atv gündüz kuşağı yeni yüzleriyle sezona kaldığı yerden devam ediyor. Sabah kuşağının en çok izlenen programı "Müge Anlı ile Tatlı Sert" ele aldığı pek çok konuyu çözüme kavuşturuyor. Atv Müge Anlı canlı yayınını ve son bölümü haberimizden izleyebilirsiniz.

ATV CANLI YAYIN MÜGE ANLI YOUTUBE İZLE - TIKLA

Amasya'da kanlı pusu! Tanıklar, kilit isim, ikili arasındaki tek engel! Cinayet saati neredeydi? Muhammet Burhan kıskançlık cinayeti kurbanı mı?

Antalya'dan kaybolan iki arkadaş, Müge Anlı'da yüzleşen aileler!

Şüphe ve endişe! 17 ve 18 yaşındaki iki gençle ilgili sıcak gelişme!

Alıkonulan 15 yaşında bir kız çocuğu, 37 yaşındaki 3 çocuk babası evli akraba! Bir annenin çaresizliği ve endişesi! 15 yaşındaki kızla ilgili sıcak gelişme Müge Anlı canlı yayınında.

Yeşilırmak'ta kanlı infaz! Bütün köyü birbirine kırdıran iddialar, suçlamalar, kuşku uyandıran noktalar! Muhammet Burhan'ın katili kim?

İşe diye çıktı bir daha geri gelmedi.Gözü yaşlı bir aile ve endişe! 19 yaşındaki zihinsel engelli Şeydanur Erol, Müge Anlı canlı yayınının ardından bulundu.

Altın makaslı dünyaca ünlü kuaför Savaş Aydoğan ve arkadaşı Cem Tuna'ya ne oldu? Son dakika gelişmeleri...

Amasya'da cinayete kurban giden Muhammet Burhan olayı geçtiğimiz günden beri Müge Anlı'da işleniyor. Müge Anlı, tüm akrabaları tek tek dinleyip kimden şüphelendiklerini sordu. Tüm akrabalar iki isimden şüphelendiklerini ifade etti. Onlar da Muhammet Burhan'ın karısı ve karısının sevgilisi Selami oldu. Müge Anlı'da günlerdir bu olayın detayları üzerinde duruluyor. İşte Muhammet Burhan cinayetinde merak edilenler...