ESRA EROL SON BÖLÜM İZLE ATV LİNKİ 25 Mart 2022 | Türkiye bu mucizeyi konuşuyor! Burcu'yu 24 yıl sonra Esra Erol buldu

Esra Erol'un sunumuyla ATV ekranında yayınlanan programda sıra dışı olaylar, savrulup giden hayatlar ve yapılan DNA testleriyle son bulan yalanlarla ses getirmeye devam ediyor. 25 Mart Cuma günü canlı yayınlanan programda Zeynep Hanım 24 yıl sonra parkta bıraktığı kızı Burcu' yu ilk kez görecek! Türkiye bu mucizeyi konuşuyor! Burcu'yu 24 yıl sonra Esra Erol buldu. Hepsi ve daha fazlası Atv Esra Erol'da son bölümde.

Giriş Tarihi 25 Mart 2022, 19:09 Güncelleme 25 Mart 2022, 19:09
ESRA EROL SON BÖLÜM İZLE ATV LİNKİ 25 Mart 2022 | Türkiye bu mucizeyi konuşuyor! Burcu’yu 24 yıl sonra Esra Erol buldu

İÇİNDEKİLER

Atv Esra Erol'da canlı yayınında bugün... Yıllardır ekranda başarılarla adından söz ettiren Esra Erol, saat 16.20'de Atv'de kaldığı yerden devam ediyor. Bu sezonda da boşanma sürecinde ve sonrasında çocukları mağdur eden ebeveynlerin velayet savaşlarında arabulucu olacak. Ailesine kavuşamayanlar, evlilik vaadiyle kandırılanlar, kayıp evladını bulmaya çalışanlar Esra Erol'da...

ATV SON BÖLÜM ESRA EROL YOUTUBE İZLE - TIKLA

Türkiye bu mucizeyi konuşuyor! Burcu'yu 24 yıl sonra Esra Erol buldu. Zeynep Hanım 24 yıl sonra parkta bıraktığı kızı Burcu' yu ilk kez görecek!

Günlerdir hiçbir haber alınamayan Funda'yı Esra Erol buldu... Funda stüdyoya geliyor!

6 yaşındaki engelli kızını, 24 yıl önce bir parka bıraktı o günden sonra hayata küsen, anne Zeynep'in 24 yıllık pişmanlığı!

Baskı ve tehditle mi kayınvalidesinin yanında kalıyor? Söylemediği büyük sır ne? Fatma, eve dönecek mi?


6 yaşındaki engelli kızını, 24 yıl önce bir parka bıraktı o günden sonra hayata küsen bir annenin 24 yıllık pişmanlığı!

Fatma sokaklarda dilenmeye başladı Melahat Abla feryat etti. Fatma ve Fatma'yı kaçırdığı iddia edilen Ahmet'in ağabeyi İbrahim canlı yayında!