ESRA EROL SON BÖLÜM ATV LİNKİ İZLE YOUTUBE 12 Kasım 2021 | Ayça bebeğine kavuşabilecek mi? Canlı yayında büyük yüzleşme...

Esra Erol'da Atv canlı yayınında bugün yaşananlar izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Türkiye bu itirafı konuşuyor... Kocasını ve çocuklarını bıraktı Polat’a kaçtı, 2 yıl sonra pişman oldu af diledi. Büşra ile yanına kaçtığı Polat canlı yayında hesaplaşacak. Ne yapacak? Ailesinin yanına mı dönecek yoksa kendine yeni hayat mı kuracak? Hatun’un son kararı! Türkiye günlerce Kübrayı konuştu. Kübra ile Sezer adliye koridorlarında karşı karşıya geldi. Büyük yüzleşmede son perde! 10 aylık bebeğini kucağından aldılar o da yetmedi Ayça’yı sokağa attılar. Ayça bebeğine kavuşabilecek mi? Bugün hesaplaşma vakti. Ayça ile kocası Batuhan’ın büyük yüzleşmesi! Hepsi ve daha fazlası Atv Esra Erol'da son bölümde.

Giriş Tarihi 12 Kasım 2021, 19:10 Güncelleme 12 Kasım 2021, 20:07
ESRA EROL SON BÖLÜM ATV LİNKİ İZLE YOUTUBE 12 Kasım 2021 | Ayça bebeğine kavuşabilecek mi? Canlı yayında büyük yüzleşme...

İÇİNDEKİLER

Esra Erol Atv canlı yayınını haberimizden takip edebilirsiniz... Esra Erol'da canlı yayınında bugün ele alınan konular Türkiye gündemine bomba gibi düşecek.13 sezondur ekranda başarılarla adından söz ettiren Esra Erol, saat 16:20'de Atv'de kaldığı yerden devam ediyor. Bu sezonda da boşanma sürecinde ve sonrasında çocukları mağdur eden ebeveynlerin velayet savaşlarında arabulucu olacak. Yıllardır ailesine kavuşamayanlar, evlilik vaadiyle kandırılanlar, kayıp evladını bulmaya çalışanlar, herhangi bir konuda mağduriyet yaşayanlar aradıkları çözümleri Esra Erol'da bulmaya devam ediyor.

ATV ESRA SON BÖLÜM İZLE - TIKLA

Türkiye bu itirafı konuşuyor... Kocasını ve çocuklarını bıraktı Polat'a kaçtı, 2 yıl sonra pişman oldu af diledi. Büşra ile yanına kaçtığı Polat canlı yayında hesaplaşacak.


Ne yapacak? Ailesinin yanına mı dönecek yoksa kendine yeni hayat mı kuracak? Hatun'un son kararı!


Türkiye günlerce Kübrayı konuştu. Kübra ile Sezer adliye koridorlarında karşı karşıya geldi. Büyük yüzleşmede son perde!


10 aylık bebeğini kucağından aldılar o da yetmedi Ayça'yı sokağa attılar. Ayça bebeğine kavuşabilecek mi? Bugün hesaplaşma vakti. Ayça ile kocası Batuhan'ın büyük yüzleşmesi!

Gelini Gamze, 1.5 yaşındaki oğlunuda aldı evli olan Ömer'e kaçtı. Solmaz Hanım'ın isyanı!

5 aydır hiçbir haber alınamayan Hatun'u Esra Erol buldu! Hatun stüdyoya geliyor…

50 yıllık eşi Halis'in çapkınlığından bıktı! 72 yaşındaki Güler teyzenin isyanı!

Kübra ile Sezer adliye koridorlarında karşı karşıya geldi! Büyük yüzleşmede son perde!

2 yıl önce eşini ve çocuklarını bıraktı, Polat'a kaçtı! 2 yıl sonra af dilemek, pişmanım demek için geliyor! Türkiye bu itirafı konuşacak!


10 aylık bebeğini kucağından aldılar, sokağa attılar! Ayça'nın feryadı...

Boşanmak için Kübra'nın şartı ne? Sezer şimdi ne yapacak? Türkiye'nin konuştuğu olayda son perde…


Bugün söz sırası Gülten'in eşi Ali'de! O konuşacak ortalık karışacak… Türkiye bu yüzleşmeyi konuşacak…


Dün gece neler yaşandı? Yusuf ve Seher ile ilgili son dakika gelişmesi! Yusuf ile Seher boşanıyor mu?

15 defa evden kaçtı, Adem her defasında affetti ama o bir kez daha kaçtı! Muhammed konuşacak!

15 temmuz günü ortadan kaybolan Arzu ile ilgili son dakika gelişmesi… Yoksa başına bir şey mi geldi?

Günler sonra Kübra'nın eşi Sezer yine geliyor! Sezer'in son hamlesi çok konuşulacak! Kübra - Sezer cephesinde şok gelişme!

Eşi Ali ile birlikte Ramazan'ı dolandırdığını itiraf etti! Ramazan tüm gerçekleri anlatmaya geliyor!


Acıyıp evinde misafir ettiği İsmail, Yusuf'un eşi Seher ile kaçtı! İsmail ilk kez konuşacak!

Eşi defalarca kaçtı o her defasında affetti! Adem, eşi Fatma ile karşı karşıya gelecek!