MÜGE ANLI SON BÖLÜM TEKRAR İZLE ATV LİNKİ YOUTUBE 29 Ekim 2021 | Kadın cesedi Bilsen Pirpor'a ait çıktı! Öldü mü öldürüldü mü?

Müge Anlı Atv canlı yayınında bugün... Korkunç iddialar, inanılmaz itiraflar! Manisa Turgutlu'da DJ Gezgin olarak da tanınan radyocu Mehmet Karahan'ın cesedi bulundu mu? Taş köprü çevresinde bulunan şişmiş kadın cesedi, Ağustos ayından bu yanan kayıp olan Bulgaristan göçmeni Bilsen Pirpor'a ait olduğu açıklandı. Peki Bilsen Pirpor öldü mü öldürüldü mü? Hepsi ve daha fazlası Atv Müge Anlı ile Tatlı Sert son bölümde. Müge Anlı ile Tatlı Sert hafta içi her gün canlı yayınla atv'de...

Giriş Tarihi 25 Ekim 2021, 09:59 Güncelleme 29 Ekim 2021, 12:46
MÜGE ANLI SON BÖLÜM TEKRAR İZLE ATV LİNKİ YOUTUBE 29 Ekim 2021 | Kadın cesedi Bilsen Pirpor’a ait çıktı! Öldü mü öldürüldü mü?

İÇİNDEKİLER

Atv gündüz kuşağı yeni yüzleriyle sezona kaldığı yerden devam ediyor. Sabah kuşağının en çok izlenen programı "Müge Anlı ile Tatlı Sert" ele aldığı pek çok konuyu çözüme kavuşturuyor. Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor.

MÜGE ANLI SON BÖLÜM İZLE YOUTUBE

Korkunç iddialar, inanılmaz itiraflar! Manisa Turgutlu'da DJ Gezgin olarak da tanınan radyocu Mehmet Karahan'ın cesedi bulundu mu?