MÜGE ANLI SON BÖLÜM TEKRAR İZLE ATV LİNKİ YOUTUBE 8 Ekim 2021 | Mustafa Kut'un katilinden itiraf geldi mi? Son dakika gelişmesi...

Müge Anlı Atv canlı yayında yine birbirinden ilginç anlar yaşanıyor. Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor. Mustafa Kut cinayetinde yanıt bekleyen sorular, itiraf iddiasıi parmak izi açıklaması! Kaçarken kimi gördü? Karşılıklı iddialar, ağır suçlamalar... İki çocuk babası çiftçiyi kim neden öldürdü? Balıkesir'de sırtından vurularak öldürülen Mustafa Kut'un ölümünün ardından şoke eden iddialar birbiri ardına sıralanıyor. Talihsiz çiftçiyi eşi Dürdane ile aşk söylentileri çıkan komşusu mu öldürdü? Müge Anlı calı yayınında yepyeni bir iddia daha ortaya atıldı, şüpheli sayısı 2'ye yükseldi. Aracı terk edilmiş halde bulundu, kendisine ulaşılamadı! Aldatılma kuşkusu, şüpheli yakın arkadaşlar, çarpıcı iddialar... 4 çocuk babası Necati Gün'e ne oldu? Hepsi ve çok daha fazlası Müge Anlı'nın bugünkü canlı yayınında.

Giriş Tarihi 08 Ekim 2021, 12:56 Güncelleme 08 Ekim 2021, 12:57
MÜGE ANLI SON BÖLÜM TEKRAR İZLE ATV LİNKİ YOUTUBE 8 Ekim 2021 | Mustafa Kut’un katilinden itiraf geldi mi? Son dakika gelişmesi...

İÇİNDEKİLER

Atv gündüz kuşağı yeni yüzleriyle sezona kaldığı yerden devam ediyor. Sabah kuşağının en çok izlenen programı "Müge Anlı ile Tatlı Sert" ele aldığı pek çok konuyu çözüme kavuşturuyor. Müge Anlı Atv canlı yayınını haberimizden izleyebilirsiniz.

MÜGE ANLI SON BÖLÜM TEKRAR İZLE ATV LİNKİ YOUTUBE - TIKLA

Mustafa Kut cinayetinde yanıt bekleyen sorular, itiraf iddiasıi parmak izi açıklaması! Kaçarken kimi gördü? Karşılıklı iddialar, ağır suçlamalar... İki çocuk babası çiftçiyi kim neden öldürdü? Balıkesir'de sırtından vurularak öldürülen Mustafa Kut'un ölümünün ardından şoke eden iddialar birbiri ardına sıralanıyor. Talihsiz çiftçiyi eşi Dürdane ile aşk söylentileri çıkan komşusu mu öldürdü? Müge Anlı calı yayınında yepyeni bir iddia daha ortaya atıldı, şüpheli sayısı 2'ye yükseldi.

Aracı terk edilmiş halde bulundu, kendisine ulaşılamadı! Aldatılma kuşkusu, şüpheli yakın arkadaşlar, çarpıcı iddialar... 4 çocuk babası Necati Gün'e ne oldu?

50 yaşındaki çiftçiyi kim öldürdü? İtiraf gibi sözler Müge Anlı canlı yayınında. Mustafa Kut'u 3 yıl önce kalleşçe işlenen bir cinayete kurban veren 30 yıllık arkadaşı Dürdane Kut! Mustafa Kut'u, Dürdane Kut'a saplantılı bir şekilde aşık olan o isim mi öldürdü? Cinayetle ilgili Ersin Çetinkaya ve Ramazan Şahin isimleri üzerinde duruluyor.

Aracı terk edilmiş bir halde bulundu, kendisine ulaşılamadı. Aldatılma kuşkusu, şüpheli yakın arkadaşlar. Çarpıcı iddialar, 4 çocuk babası Necati Gün'e ne oldu?

Tüfekle sırtından vuruldu, saplantılı ilgi kafaları karıştırdı. İki çocuk babası Mustafa Kut cinayetinde yeni gelişmeler!

Bir aile, iki cinayet! Sokak ortasında yaşanan çatışma! Oğlu amcasını öldürdü, genç kadın ise evinde öldürüldü! 44 yaşındaki Nurgül'ün katili kim?

Şüpheli bir şekilde kayboldu, didik didik arandı. Terk edilmiş araç detayı ve şüpheli yakın arkadaş! Aldatma iddiası, görgü tanıkları... 4 çocuk babası Necati'ye ne oldu?

Şen kardeşlerin katili kim? Şüpheli 2 bakıcı! Mehmet ve Hüseyin Şen'i kim öldürdü? Evlerinde saldırıya uğrayan iki kardeş, bakıcıları ve aile dostları! Çarpıcı iddialar, yanıt bekleyen sorular...

Hatay'daki vahşi cinayet! Tesadüf mü planlı mı? Şüpheler, gerçekler, ihtimaller! Kafa karıştıran telefon sinyali! Şen kardeşler cinayetinde çember daralıyor!