Esra Erol SON BÖLÜM TEKRAR İZLE 16 Nisan Cuma| ATV linki YOUTUBE Esra Erol açıklıyor! Nilüfer'in kime kaçtığı ortaya çıktı

Nilüfer'den annesi Hayriye'ye çirkin saldırı! Türkiye bu görüntüleri konuşacak! Koray-Münevver aşkında Songül'den büyük hamle! Hangi çelişkili ifadeleri onları ele verdi? Ayşe'nin yanına kaçtığı o isim kim? Ayşe çocuğu getirecek mi? Nilüfer'in kime kaçtığı ortaya çıktı! O ismi Esra Erol açıklayacak! Dna testi sonucu bugün açıklanacak! Halit bey 19 yaşındaki Vural'ın babası mı? Hepsi ve daha fazlası Esra Erol’da son bölümde.

Giriş Tarihi 12 Nisan 2021, 15:48 Güncelleme 16 Nisan 2021, 19:24
Esra Erol SON BÖLÜM TEKRAR İZLE 16 Nisan Cuma| ATV linki YOUTUBE Esra Erol açıklıyor! Nilüfer’in kime kaçtığı ortaya çıktı

İÇİNDEKİLER

Esra Erol bugün (16 Nisan) neler yaşandı? Esra Erol, hafta içi her gün birbirinden farklı hikayeleri Atv ekranlarına taşımaya devam ediyor. Tecrübeli sunucunun programında yaşanan olaylar herkesi çok şaşırtıyor. Bugün yüzleşme, yıllar sonra gerçekleşen hayaller, mutluluk gözyaşları ekranlarda yer alıyor.

ATV ESRA EROL SON BÖLÜM TEKRAR İZLE YOUTUBE - TIKLA

Nilüfer'den annesi Hayriye'ye çirkin saldırı! Türkiye bu görüntüleri konuşacak!

Koray-Münevver aşkında Songül'den büyük hamle! Hangi çelişkili ifadeleri onları ele verdi?

Ayşe'nin yanına kaçtığı o isim kim? Ayşe çocuğu getirecek mi?

Nilüfer'in kime kaçtığı ortaya çıktı! O ismi Esra Erol açıklayacak!

Dna testi sonucu bugün açıklanacak! Halit bey 19 yaşındaki Vural'ın babası mı?

Nilüfer yine kaçtı! Salih'e mi kaçtı? Yoksa herkesin tanıdığı bambaşka bir isme mi?

MÜNEVVER STÜDYOYA GELECEK! GERÇEKLER ORTAYA ÇIKACAK! KORAY İLE MÜNEVVER BERABER Mİ KAÇTI?

KARISI AYŞE VE 3 YAŞINDAKİ ÇOCUKLA İLGİLİ SON DAKİKA GELİŞMESİ! AYŞE KİMİN YANINDA?

DNA TESTİ SONUCU CANLI YAYINDA AÇIKLANACAK! HALİT BEY VURAL'IN BABASI MI?

KORAY'IN EŞİ SONGÜL'E YAPTIKLARINA, SÖYLEDİKLERİNE İNANAMAYACAKSINIZ! PSİKOLOJİK ŞİDDETİN İSPATI O ANLAR.

Türkiye bu skandalı konuşacak! 24 yaşındaki mürşide, evli ve 3 çocuklu Ali Osman Çakır'ın yanına kuma olarak gitti!

Fatih, karısı İlknur ile canlı yayında hesaplaşacak! Resul tarafından zorla mı tutuluyor?

Muammer'i bekleyen sürprizler daha bitmedi! Türkiye muammer için tek yürek oldu!

2 sevgili öldürüldü mü? Büyük kaçışla ilgili son dakika gelişmesi! Mehmet Kılıçel ve Fatma Nehir Baykan nerede?

"Ben ayrılmak istemiyorum Esra Hanım"

Türkiye Muammer için tek yürek oldu! Muammer'i bekleyen sürprizler daha bitmedi!

Esra Erol'a Gülhan Hanım ve resmi nikahlı eşi olan Muammer Bey katıldı. Canlı yayında büyük yüzleşme sahnesi yaşanırken ortaya çıkan itiraflar ise herkeste sarsıcı bir etki bıraktı. Esra Erol Canlı yayında bir araya gelen ikilinin söyledikleri herkesi şaşkına çevirirken Muammer Bey de gözyaşları içinde kaldı.

Canlı yayında gerçekleşen yüzleşmede Muammer Bey, gözyaşları içinde, "Esra hanım, ben özür dilerim yaptıklarım için. Onu da affediyorum." Sözlerine yer vererek stüdyoyu sessizliğe boğdu.

Bu sözlere karşılık Gülhan Hanım'ın cevabı ise hiç beklenmedik şekilde gerçekleşti. Gülhan Hanım, "Yalan. Ben ayrılmak istemiyorum Esra Hanım, dinlemek istemiyorum. Siz bunu (Muammer Bey) beni gönderdikten sonra rahat bir şekilde dinlersiniz." İfadeleri ile herkesi şaşkına çevirdi.

Muammer Bey'in stüdyoya gelme nedenini "Sırf çocuklarını görsün diye buraya geldim" belirtmesi üzerine Esra Erol Muammer Beye, "Gülhan Hanım zaten evden kaçtı. Bu evlilik bitecektir. Bu da sizin hayrınıza olur." İfadelerini kullandı.

Muammer Beyden boşanmak isteyen, Gülhan Hanım'ın duyarsız tavırları ise ekran başındaki seyirciyi resmen çılgına çevirdi.

Gülhan 31 yaşında iken Sezai Bey'in hapishane de olduğunu söylemesi üzerine Esra Erol "Gülhan bir tahminde bulun bakalım stüdyoya kim geliyor?" demesi üzerine Gülhan merak içinde kaldı. o sürpriz isim ise Sezai Beydi.

Karşısında Sezai Beyi gören Gülhan şok içinde kalırken, Sezai Bey ise "Ne var ne yok Gülhan? Bak geldim işte karşındayım" sözleri ile Gülhan Hanımı hayret içinde bıraktı.

Muammer ile karısı karşı karşıya geldi stüdyo da yüzleşme yaşandı. Gülhan boşanmak istiyor, Muammer eşinden dayak yediğini fakat onunla tekrar bir araya gelmek istediğini söylüyor.

Muammer Bey, hala Gülhan Hanım'ı sevdiğini itiraf etti. Gülhan Hanım, Muammer Bey'in müşteri hizmetlerini arayıp kadınlarla konuştuğunu söylerken Muammer Bey, evdeki televizyonun bozulduğunu, bu sebeple müşteri hizmetlerini aradığını anlattı.

Muammer Bey müşteri hizmetlerini aradığında, "siz saat kaçta burada oluyorsunuz, ben sizi arasam bir daha ulaşabilir miyim" diye kadınlara söylemlerde bulunduğunu iddia eden Gülhan Hanım, kadınların ise konuşmalarımız kayıt altında dediğini belirtti.

Gülhan Hanım, Muammer Bey'in bilerek yanlış numaralar çevirip kadınlarla konuşmaya çalıştığını iddia etti.

Gülhan Hanım, Muammer Bey'in arada bayıldığını, korktuğunu söylerken Muammer Bey'in ağzının çok bozuk olduğunu ekledi. Muammer Bey ise belki sinirden demişimdir, özür dilerim dedi.

Daha sonra gözyaşlarına boğulan Muammer, "Karımdan dayak yemekten bıktım" diye feryat etti. Stüdyoda ilginç anlar yaşandı. Ağlayan genç adam teselli edildi. Ağlayan genç adam teselli edildi.

Canlı yayında karşı karışya gelen çiftin birbirlerine yaptıkları hareketler ise izleyenleri şaşırttı. Birbirlerine el kol hareketi yapan ikilinin yaptıklarına kimse anlam veremedi. Karı-kocanın karşı karşıya geldiği program, sosyal medyada en çok konuşulan olaylardan biri oldu. Kullanıcılar Muammer ve Gülhan ile ilgili binlerce yorum yaptı.

"Karımdan şiddet görüyorum" diyen Muammer bu sefer de kameralar önünde şiddete uğradı...

Kocası Reis stüdyoya gelecek mi? "Kocam reis karşı komşumla beraber" dedi!

Zor geçen yıllar, bitmek bilmeyen çile! 4 çocuğuyla ayakta durmaya çalışan bir anne! 4 yıl önce kocası bir anda ortadan kayboldu! Cahide Hanım'ın feryadı!

Çöp atmaya gidiyorum diye evden çıktı, ortadan kayboldu! 18 yaşındaki kayıp Sümeyye ile ilgili son dakika gelişmesi!

"13 yıllık karım İlknur, Resul tarafından kaçırıldı, zorla tutuluyor!" Fatih Bey'in isyanı!