Akıncı 12. bölümde karanlık örgüt ortaya çıkıyor: 'Acı Getirenler...'

Akıncı 12. bölümde karanlık örgüt ortaya çıkıyor... Atv'nin sıra dışı konusu ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Akıncı 12. bölümde yeni ve sinsi bir düşman ortaya çıkıyor; 'Acı Getirenler...' Orhan bu karanlık örgüt hakkında bilgi toplamak için harekete geçiyor. Diğer yandan Lukas'ın peşindeki Akıncı, Nergis cephesinde aksiyon dolu sahneleriyle karşımıza çıkacak. İşte merakla beklenen ve 2. fragmanıyla heyecanın dozunu arttıran Atv dizisi Akıncı 12. bölümde yaşanacaklar...

Giriş Tarihi 19 Mart 2021, 10:00 Güncelleme 19 Mart 2021, 11:02
Akıncı 12. bölümde karanlık örgüt ortaya çıkıyor: ’Acı Getirenler...’

İÇİNDEKİLER

Atv'nin sıra dışı konusu ve güçlü oyuncu kadrosuyla reyting rekorları kıran dizisi Akıncı, 12. bölümde karanlık örgüt ortaya çıkıyor. Acı Getirenler ve Akıncı ile Orhan'ın savaşı soluksuz anlara sahne olacak.

Sevilen dizi Akıncı'nın nerede çekildiği merak ediliyor. İstanbul Boğazının en güzel semtlerinden olan Kuzguncuk başta olmak üzere tarihi semtlerde çekimler gerçekleşmektedir. Ayrıca dizi film çekimlerinde kullanılan platolarda da birçok sahnesi yer alıyor.

Oyuncu kadrosunda Şükrü Özyıldız (Akıncı), Büşra Develi (Nergis Emiroğlu), Yıldıray Şahinler (Cevdet Emiroğlu), Tolga Tekin (Orhan), Erkan Bektaş (Kemal), Sermet Yeşil (Köksal), Didem İnselel (Aylin Emiroğlu), Yılmaz Bayraktar (Cüneyt), Müge Boz (Beste), Serhan Onat (Yağız Emiroğlu), Ayça Erturan (Filiz), Berrin Arısoy (Meryem Aktolga), Berrak Kuş (Hacer), Atakan Hoşgören (Murat Aktolga), Hira Koyuncuoğlu (Güneş), Ercü Turan (Lukas), Selin Çuhadaroğlu (Beyza Aktolga), Deren Talu (Didem Emiroğlu), Jasmine Simin Berkiş (Yağmur), Ceren Karakoç (Selma), Deniz Gündoğdu (Meral), Efe Sorarlı (Ozan), Ada Su Sarı (Yasemin), Mustafa Açılan (Taşkın), Öykü Su Okur (Duygu), Bilgi Aydoğmuş (Yeliz), Arda Yeşillikçi (Emre), Serena Yapaöz (Özlem), Duygu Kum (Pervin), Burç Kümbetlioğlu (Tahsin) gibi güçlü isimler yer alan dizide bu hafta neler olacak? İşte Akıncı 12. bölümde yaşanacaklar...

AKINCI'DA BU HAFTA...

Akıncı Lukas'ın peşindedir ve Lukas'tan İstanbul'a gelen bir yeraltı organizasyonu hakkında bilgi alır. Acı Getirenler! Orhan bu karanlık örgüt hakkında bilgi toplamak için harekete geçer.

Nergis kardeşi Yağız'dan üvey annesi Aylin'in öldürülen doktor kuzeni için polis tarafından sorgulandığını öğrenmiştir. Bu işin peşine düşer ve Aylin'le yüzleşir.

Cüneyt'in etrafında ise çember daralmaya başlamıştır. Hem Akıncı hem de polis Cüneyt'in peşindedir. Cevdet ani bir kararla Londra'ya gidince Aylin, Nergis hakkındaki planını uygulamaya başlar.

Bu arada Gizli Yapı'nın bütün adamları esrarengiz bir saldırı sonucunda ortadan kaldırılmıştır. İstanbul'a yeni ve çok sinsi bir düşman gelmiştir. Kimsenin hakkında bir şey bilmediği bir düşman. Nergis ise Köksal ve Aylin'in kurduğu ölümcül tuzağa doğru adım adım yaklaşmaktadır.