Cüneyt’in itiraz edemeyeceği deliller ortaya çıkıyor! Akıncı'nın Lukas'a karşı atağı geceye damga vuracak!

Cüneyt’in itiraz edemeyeceği deliller ortaya çıkıyor! Akıncı'nın Lukas'a karşı atağı 11. bölüme damga vuracak! Atv'nin sıra dışı konusu ve güçlü oyuncu kadrosuyla reyting rekorları kıran dizisi Akıncı 11. bölüm ile izleyiciyi bir kez daha ekran başına kilitleyecek. Cüneyt'in Kemal komisere kurduğu kumpas, Akıncı'yı harekete geçiriyor. Orhan'ın, "Hedef senindir aslan!" sözü ile Lukas'a karşı atağa geçen Akıncı 11. bölümde yine reytingleri altüst edecek. İşte Akıncı 11. bölümde yaşanacaklar...

Giriş Tarihi 12 Mart 2021, 15:37 Güncelleme 12 Mart 2021, 18:06
Cüneyt’in itiraz edemeyeceği deliller ortaya çıkıyor! Akıncı’nın Lukas’a karşı atağı geceye damga vuracak!

İÇİNDEKİLER

Cüneyt'in itiraz edemeyeceği deliller ortaya çıkıyor! Fatih'in şehrini koruyan süper kahraman Akıncı, Lukas'a karşı atağa geçiyor! Atv'nin reyting rekorları kıran dizisi Akıncı 11. bölümde aksiyon ve gizem dolu sahneleriyle izleyiciyi ekran başına kilitleyecek.

AKINCI NEREDE ÇEKİLİYOR?

İstanbul Boğazının en güzel semtlerinden olan Kuzguncuk başta olmak üzere tarihi semtlerde çekimler gerçekleşmektedir. Ayrıca dizi film çekimlerinde kullanılan platolarda da birçok sahnesi yer alıyor.

Oyuncu kadrosunda Şükrü Özyıldız (Akıncı), Büşra Develi (Nergis Emiroğlu), Yıldıray Şahinler (Cevdet Emiroğlu), Tolga Tekin (Orhan), Erkan Bektaş (Kemal), Sermet Yeşil (Köksal), Didem İnselel (Aylin Emiroğlu), Yılmaz Bayraktar (Cüneyt), Müge Boz (Beste), Serhan Onat (Yağız Emiroğlu), Ayça Erturan (Filiz), Berrin Arısoy (Meryem Aktolga), Berrak Kuş (Hacer), Atakan Hoşgören (Murat Aktolga), Hira Koyuncuoğlu (Güneş), Ercü Turan (Lukas), Selin Çuhadaroğlu (Beyza Aktolga), Deren Talu (Didem Emiroğlu), Jasmine Simin Berkiş (Yağmur), Ceren Karakoç (Selma), Deniz Gündoğdu (Meral), Efe Sorarlı (Ozan), Ada Su Sarı (Yasemin), Mustafa Açılan (Taşkın), Öykü Su Okur (Duygu), Bilgi Aydoğmuş (Yeliz), Arda Yeşillikçi (Emre), Serena Yapaöz (Özlem), Duygu Kum (Pervin), Burç Kümbetlioğlu (Tahsin) gibi güçlü isimler yer alan ATV dizisi Akıncı 11. bölümde neler yaşanacak? İşte detaylar...

AKINCI 11. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Kemal, Cüneyt'in kurduğu kumpas yüzünden görevden alınıp cezaevine gönderilir. Kemal'in cezaevine girmesi onu sindirmek için ilk hamledir; Cüneyt daha fazlası için harekete geçer.

Güneş, Cüneyt'le ilgili incelemesini derinleştirip bu konuda Nergis'ten destek ister. Taşkın'la birlikte Kemal'e kurulan kumpası açığa çıkarmak için mücadele eder ve Cüneyt'in itiraz edemeyeceği sağlam delillere ulaşırlar. Akıncı da haberleri olmada bu konuda onlara destek verir.

Nergis, Fatih'e açılan soruşturmada kendisini suçlu hissedip Fatih'in aklanması için haber yapar.

Orhan, Lukas'la ilgili yeni bir ize ulaşır. Akıncı, Lukas'ı bulmak için harekete geçer.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN