Akıncı 12. bölüm fragmanı yayınladı: Ben yaklaşan fırtınayı görüyorum...

ATV'nin cuma akşamları ilgiyle takip edilen dizisi AKINCI, yine milyonları ekranlara kilitledi. AKINCI'nın 11. bölümü nefesleri keserken merakla beklenen 12. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Dizinin son fragmanı "Ben yaklaşan fırtınayı görüyorum; hiç kimsenin önünde duramayacağı fırtınayı…" başlığıyla yayınlandı. AKINCI yeni bölüm fragmanı izle...

Giriş Tarihi 13 Mart 2021, 01:38 Güncelleme 13 Mart 2021, 01:48
Akıncı 12. bölüm fragmanı yayınladı: Ben yaklaşan fırtınayı görüyorum...

İÇİNDEKİLER

ATV'nin cuma akşamları ilgiyle takip edilen dizisi AKINCI, yine milyonları ekranlara kilitledi.

AKINCI'nın 11. bölümü nefesleri keserken merakla beklenen 12. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı.

Dizinin son fragmanı "Ben yaklaşan fırtınayı görüyorum; hiç kimsenin önünde duramayacağı fırtınayı…" başlığıyla yayınlandı.

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR
Kemal, Cüneyt'in kurduğu kumpas yüzünden görevden alınıp cezaevine gönderilir. Kemal'in cezaevine girmesi onu sindirmek için ilk hamledir; Cüneyt daha fazlası için harekete geçer.

Güneş, Cüneyt'le ilgili incelemesini derinleştirip bu konuda Nergis'ten destek ister. Taşkın'la birlikte Kemal'e kurulan kumpası açığa çıkarmak için mücadele eder ve Cüneyt'in itiraz edemeyeceği sağlam delillere ulaşırlar. Akıncı da haberleri olmada bu konuda onlara destek verir. Nergis, Fatih'e açılan soruşturmada kendisini suçlu hissedip Fatih'in aklanması için haber yapar. Orhan, Lukas'la ilgili yeni bir ize ulaşır. Akıncı, Lukas'ı bulmak için harekete geçer.