Kardeşlerim dizisi son bölümde derinden etkileyen sahne: Kadir kardeşlerini bir arada tutmaya çalışıyor! Kardeşlerim 4. fragmanı izle

Kardeşlerim dizisi son (3.) bölümde Kadir'in kardeşlerini bir arada tutma çabası izleyiciyi derinden etkiledi! Yapımını NGM’nin, yapımcılığını Nazlı Heptürk’ün üstlendiği Kardeşlerim, sosyal medyada da büyük ilgi gördü. Başladıktan hemen sonra sosyal medyada #kardeşlerim etiketiyle günün en çok konuşulanları arasına girdi ve bölüm sonuna kadar listede kaldı. Son bölümün ardından Kardeşlerim 4. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. İşte Atv'nin kalplere dokunan hikayesi ile izleyiciyi ekran başına kilitleyen dizisi Kardeşlerim son bölümde yaşananlar ve merakla beklenen yeni bölüm fragmanı...

Giriş Tarihi 07 Mart 2021, 11:40 Güncelleme 07 Mart 2021, 11:58
Kardeşlerim dizisi son bölümde derinden etkileyen sahne: Kadir kardeşlerini bir arada tutmaya çalışıyor! Kardeşlerim 4. fragmanı izle

İÇİNDEKİLER

Etkileyici senaryosu, duygu ve heyecanı yüksek sahneleriyle izleyenleri yine kalbinden vurmayı başardı. Yaptıklarını örtbas etmeye çalışan Akif'in teklifi herkesi şaşırtırken, Kadir'in kardeşlerini bir arada tutma çabası herkesi derinden etkiledi.

Yapımını NGM'nin, yapımcılığını Nazlı Heptürk'ün üstlendiği Kardeşlerim, sosyal medyada da büyük ilgi gördü. Başladıktan hemen sonra sosyal medyada #kardeşlerim etiketiyle günün en çok konuşulanları arasına girdi ve bölüm sonuna kadar listede kaldı.

KARDEŞLERİM 3. BÖLÜMDE YAŞANANLAR...

Akif, Kadir'e çocukların hayatlarını değiştirecek bir teklifte bulundu. Kardeşleri artık kolejde burslu olarak okuyacaktır… Yengeleri Şengül ise kendi çocukları geri kalsın istemedi ve Suzan'ın çocuklara yardım için verdiği parayla Aybike ve Oğulcan'ı da koleje yazdırdı. Kardeşler, geçinebilmek için hayat mücadelesi verirken aynı zamanda da yeni okullarında beklenmedik olaylarla karşılaştı...

Ömer ve Oğulcan'ın Doruk'la kavgası onları başka bir belaya sürüklerken Kadir olaylara kayıtsız kalamadı. Amcaları Orhan, Şengül'ün entrikalarına rağmen çaresizliklerine çözüm aradı… Nebahat, yazlık evde bulunan küpe yüzünden Akif'in kendisini aldattığından şüphelendiğini Suzan'a anlattı.

Akif ise bir oyun kurarak küpeyi ona aldığına ikna etti. Melisa, doğum günü partisine Ömer ve Asiye'yi de çağırdı. Aybike fırsatı kaçırmayıp Oğulcan ve kendini de davet ettirdi.

Doğum günü partisinde bombanın pimi çekildi... Aybike herkesi etkileyecek bir olay çıkardı. Melisa'nın doğum gününde yaşananlar yepyeni sorunlara yol açarken Aybike öğrendiği yasak ilişkiyi herkese deşifre edecek midir? Yenge yeni planları ile kardeşleri bu kez nasıl zor bir duruma düşürecektir?

Yönetmenliğini Serkan Birinci'nin yaptığı, senaryosunu Gül Abus Semerci'nin kaleme aldığı, Celil Nalçakan, Halit Özgür Sarı, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Su Burcu Yazgı Coşkun, Yiğit Koçak, Ahu Yağtu, Simge Selçuk, Damla Su İkizoğlu, Onur Seyit Yaran, Cihan Şimşek, Kaan Sevi gibi sevilen ve başarılı isimleri kadrosunda buluşturan Kardeşlerim, heyecan ve merak dozu giderek artan yeni bölümüyle 13 Mart Cumartesi akşamı Atv'de!

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN